Gå til innhold

ps3 spill skulle jo være lange!..


disilas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
COD 4 er kort fordi det også er ett 36o spill. 360 bruker fortsatt DVD som sitt medium og siden dette er ett produkt som kommer på begge måte lengden vike for å bli likt på begge :dribble:

Nei, CoD4 er kort fordi utviklarane ikkje laga eit lenger spel.

 

Sjølv om Blu-Ray har meir lagringsplass enn DVD, vil ikkje dette automatisk bety at spel blir lengre. Dette er eit val utviklarane må ta. Det er krevande å utvikle eit langt spel.

Lenke til kommentar

Spillene behøver jo ikke være noe lenger bare fordi det er blu-ray. På DVD kunne man jo bare bruke flere disker. Eneste fordelen er at man får alt på én disk, og heller ikke trenger å komprimere for å få alt på en disk.

Endret av P1ay
Lenke til kommentar

Spill blir ikke lengre på grunn av at blu-ray har større plass. Bare se på gamle spill på super nintendo, de var jo lengre enn nå. Trur nok det er penger det står på. Men du vet jo sånn ca hvem spill som er korte om hvem som varer endel. Final Fantasy for eks skuffer nesten aldri på lengde, ivertfall ikke i forhold til andre spill.

Lenke til kommentar
Vil tro at spillene kommer til å være lange(og med nydelig grafikk) om ett par år.

Vil overaske meg om det kommer spill(som ikke er av typen Oblivion) det tar 50+ timer å spille ferdig historien på.

 

Tror spillene blir kortere, mer penger å hente da.

Sier du det? Det ser jeg ingen grunn til. Hvis et spill er for kort til at jeg syns det ikke er verd pengene kjøper jeg ikke neste spill i serien.

Lenke til kommentar

Det vil være ca. samme fordeling mellom korte og lange spill som tidligere. Mer lagringsplass betyr ikke at utviklerne må bruke hele plata. Dessuten er det jo mer detaljerte teksturer og modeller enn forrige generasjon, så et PS3-spill vil i utgangspunktet kreve mer plass enn et tilsvarende PS2-spill.

Lenke til kommentar

Litt utenfor tema, men selv liker jeg best spill som er over etter ca 10 timer. Med mindre de er fantastiske blir jeg lett lei av lengre spill før de er ferdig, noe som er veldig irriterende.

 

Heavenly Sword hadde etter min mening perfekt lengde.

Endret av P1ay
Lenke til kommentar
COD 4 er kort fordi det også er ett 36o spill. 360 bruker fortsatt DVD som sitt medium og siden dette er ett produkt som kommer på begge måte lengden vike for å bli likt på begge :dribble:

 

Håper du kødder. Hvis ikke, forklar Heavenly Sword til meg. Var jo 4-5 timer.

 

Blu-ray er der fordi Sony ville vinne film format krigen. At det er for "lengre spill" er bare vissvass.

Lenke til kommentar
broren min har fått ps3 og jeg har hørt at siden det er blue ray disker skulle spillene være lange!

 

Broren min rundet call of duty codern warfare ganskefort.

er det bare det spillet som er så kort eller er alle spill sånn?

 

han som fortalte deg det må jo være helt vekkreist i topplokket.. unnskyld meg, men er det mulig :D

 

om du vil ha lange spill så last ned noen gamle rollespill :p

med bedre og bedre tekniske speccs på spill så tar det jo til en viss grad lengre tid å lage, i tillegg krever det mer diskplass. Vet lite om hvor mye diskplass som brukes, men at spill skal bruke 50gb tror jeg er urealistisk i mangen år til.. noen får kjefte på meg om jeg er på viddene :)

 

edit: Viktig poeng: Det er i de fleste tilfeller ikke økonomisk forsvarlig å lage spillene lenger enn 8-20timer, utsalgsprisen er jo cirka den samme uansett. Hvorfor sløse med lønninger og utviklingskostnader på å lage et langt spill ?? bedre, og mer lønnsomt for utvikleren å lage en oppfølger :)

Endret av Pheonix
Lenke til kommentar
Vet lite om hvor mye diskplass som brukes, men at spill skal bruke 50gb tror jeg er urealistisk i mangen år til.. noen får kjefte på meg om jeg er på viddene :)

Payton sa senest på "E For All" i fjor at han var glad at de hadde 50gb å bruke for MGS4, og at de kommer til å fylle en Blu-Ray, om det blir en single layer eller en dual layer Blu-Ray-disc gjenstår å se, men da snakker vi ihvertfall om å bruke minst 25gb på MGS4. Så jeg tror ikke det er lenge til spill bruker 50gb, men det betyr ikke at spill blir lengre av den grunn...lengden på spill bestemmes av hva markedet vil ha, og av hvor mye penger\tid utviklerene har til rådighet. Om man f.eks lager en shooter til Xbox360 så forventer fanbasen et spill på 10-15 timer, mens om man lager et rollespill så begynner man å snakke om forventninger på 40+ timer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...