Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

hvor mange barn er drømmetallet deres ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Jeg drømmer om og få meg 2 barn. Det er liktsom perfekt for hvis det kun er 1 barn blir det høyest sansynlig bortskremt. Hvis det er 2 kan de lære av hverandre og har alltid en og støtte seg til og kansje prate med om ting de ikke tør spør sine foreldre om. Da føler de seg ikke alene. !

Med 3 barn er det alltid en som vil føle seg litt uten for og kansje alene. ?

Og 4 barn er litt mye, men kunne gått greit. Smak og behag. !

Lenke til kommentar
Jeg drømmer om og få meg 2 barn. Det er liktsom perfekt for hvis det kun er 1 barn blir det høyest sansynlig bortskremt.

 

Hadde vært synd om mitt eneste barn ble bortskremt ja :!: Mange sier jo at 2 er omtrent som å ha en , mens 3 er som å ha 10..

 

Men seriøst. Jeg har vokst opp med en lillebror.Han er 3,5 år yngre enn meg, og har banka meg siden han var 5 år eller noe :p Nå har vi ett fantastisk forhold (han er 19 og jeg er 22) Men det ble ikke slik før jeg flyttet hjemmefra som 18'åring. Javisst vi hadde en del trivelige lekestunder som små, og jeg ville ikke bytta han ut for noe. Men det er ikke bare idyll med 2 barn. 2 barn vil nok bety en del raseriutbrudd og krangling i bilen blant annet :)

Lenke til kommentar

En norsk filosof mente at det beste var om alle fikk et barn, slik sett ble menneskeheten halvert for hver generasjon. Artig tanke, jeg derimot er litt usikker på dette spørsmålet.

 

Hver sjette asiat har Genges Khan gener, ettersom han hadde seg med hver eneste landsby han erobra. Kanskje jeg skal reise rundt omkring i verden som sæd-donør.. ja.. mitt drømmetall er et par kilo :xmas:

Lenke til kommentar
  • 3 år senere...

Jeg leste at statistisk sett er par med 1 og 2 barn lykkeligst, så følger de uten barn, mens de med tre eller flere er minst lykkelige. Tror det stod i bt. På tross av det så tror jeg jeg ville likt å ha tre barn:) Litt liv i hus. Men har ingen ennå og vil ikke ha før jeg er ferdig med utdanningen.

 

Var folk mer glad i unger før i tida? Det var jo ikke uvanlig med 5-6 barn.

Mormor har 7, og hun skylder på at de ikke hadde så mye annet å gjøre, bare en tv-kanal og dårlig med ting å finne på ute på landet:p

Endret av Maxie10
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Var folk mer glad i unger før i tida? Det var jo ikke uvanlig med 5-6 barn.

Mormor har 7, og hun skylder på at de ikke hadde så mye annet å gjøre, bare en tv-kanal og dårlig med ting å finne på ute på landet:p

 

 

he he, oldemor svarte en gang at det var fordi det ble mørkt så tidlig.

 

@OP

æ ikkje avhengig av å få barn, men regner vel med maks 2. Har mest med at æ vil kunne ha muligheten til å hjelpe barna mine økonomisk også etter at de flytter hjemme fra samt at jeg faktisk vil ha et liv etter at de flytter ut. Skulle æ ha hatt nån fleir så måtte æ ha begynt før en del år sia.

Lenke til kommentar

2 er fint av flere grunner:

- Vil hjelpe barna økonomisk når de blir eldre.

- Har ingen til å hjelpe oss så vi hadde blitt lagt inn om vi fikk flere nå.

- Den ene blir veldig ensomt når vi foreldrene dør hvis vi bare hadde laget 1 barn

- Vil kunne gi nok oppmerksomhet og støtte til hvert barn så ingen føler seg glemt eller oversett

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...