Gå til innhold

Den offisielle Aion: Tower of Eternity tråden !


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Hey folkens!

 

Jeg skal begynne å spille Aion i dag, sammen med en kompis! Vi har mye MMO erfaring begge to, fra forskjellige spill. Vi er litt lei av de meste som er på markedet i dag, og vil derfor gi Aion en sjanse før vi eventuelt skulle gå afk for MMO'er noen år.

 

Jeg er av den typen som liker og utforske underveis, og har derfor ikke satt meg så veldig inn i spillet enda, men det dukker opp et par spørsmål:

 

Hvor er det nordmenn flest spiller, og hvilken faction?

 

Er det noe vi absolutt burde vite før vi legger ut på eventyr i Aion?

Lenke til kommentar

Jeg spilte til lvl 13 i går, og første inntrykket er veldig bra. Det er faktisk omtrent på lik linje med første gangen jeg entret azeroth, fantastisk. Spiller Elyos og den store byen er jo helt sinnsyk!

 

Jeg har ikke lagt merke til spesielt mye grinding enda, da jeg ikke tenker så mye over det, når det er questrelatert griding. Men dette kan vel fort endre seg?

 

Jeg spiller på Kahrun, er det mange andre nordmenn som spiller der?

Lenke til kommentar
haha ninja, godt svart. Jeg rekner med at det er en god del mer grinding enn det jeg er vant med ja. Første gangen jeg gir meg ut på en koreansk mmo.

 

Så for å si det sånn, alt du listet opp der og litt til er klargjort ;)

 

hei og lykketil med Aion! jeg har selv spillt det siden det kom til europa og likte spillet, men mitt store råd er ikke roll en mdps klasse vist du liker å pvp'e. mdps har det som oftest vanskelig i slike spill, og i Aion er det enda verre for der kan du bli roota og snara i luften. jeg kom til level 33 med min gladiator, og da gikk jeg fort lei, for det tar umeneskelig lang tid å levle som glad rundt den levelen, alt av mobs rundt den level har fått en svær boost med tanke på både hp og dmg. Jeg måtte enten bruke pot eller sette meg ned å regene etter hver mob (eller hver andre mob vist jeg var heldig). 

 

 

Jeg hadde helt ok gear og en bra våpen, for dette spillet er veldig gear basert. Har hatt det mye morro med aion, men synd at jeg aldri kom meg til max level før jeg vart lei.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...