Gå til innhold

Spillverket.no: Et lite forslag til forbedringer..


Anbefalte innlegg

...når det kommer til selve forumet. Det jeg kunne ha tenkt meg er en oversikt over hvilke meldinger man har svart på! På samme måte som når man har startet en tråd kan man få beskjed pr email når noen har svart på innlegget. Det hadde vært snedig med en liten link til alle trådene man har svart på, ikke bare startet selv! Skjønner dere hva jeg mener? Man må vel selvsagt logge inn før dette kan dukke opp..og ikke få linkene pr mail..da kan det bli mye mail =)

 

Dette ville ha det gjort mye enklere å følge diskusjoner, og ikke bare svare på en tråd og så glemme hele greia..

 

Håper dere tar dette opp til vurdering innad i forumet..

 

PS!

 

Å vise antall meldinger skrevet i forumet synes jeg er unødvendig..

 

Mener dette fører litt til "å nå skal jeg svare på så mange meldinger jeg kan, slik at folk trur jeg har peil!" Enn bedre løsning hadde vært å vise dette på "profil-siden" til brukeren. Slik at folk som vil vite akkurat dette kan få se det der..slik blir det ikke så synlig og heller ikke like mye fokusert på.

 

mvh

 

karl kristian aurstad

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skal høre litt med han som koder forumet for oss (Amund Espelien) angående epost varsling. Det er en god idé. Når det gleder antall postinger er jeg fullstendig enig i deg. Jeg så litt prat om dette i en annen tråd på Hardware.no sin del av forumet, og liker ikke at det for mange er en status å ha mange postinger. Dette går utvilsomt og meget merbart utover kvaliteten på innleggene. Vil også ta opp dette med de som programmerer forumet. Takk for tilbakemeldingene!

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-01-07 21:11, aurstad skrev:

Det hadde vært snedig med en liten link til alle trådene man har svart på, ikke bare startet selv! Skjønner dere hva jeg mener? Man må vel selvsagt logge inn før dette kan dukke opp..og ikke få linkene pr mail..da kan det bli mye mail =)


 

Inntil videre kan vi hvertfall søke etter alle innlegg man har gjort selv på søkesiden.

 

aurstad forsøk denne:

http://forum.hardware.no/search.php?term=&...th&submit=S%F8k

 

Hvis man lager et bokmerke av denne kan man ganske enkelt sjekke alle trådene man deltar i(Opera sin Ctrl+Shift click er uvurderlig her).

 

[ Denne Melding var redigert av: w3edr5t på 2002-01-07 21:46 ]

Lenke til kommentar

Quote:


TST skrev (2002-01-07 21:26):

Jeg skal høre litt med han som koder forumet for oss (Amund Espelien) angående epost varsling.


 

Den siste tiden har jeg jobben den del med en frames-versjon av dette forumet. Den kan foreløpig kun sees på http://forum.hardware.no/frames, men vil bli tilgjengelig for Gamer.no etterhvert også. Merk at denne versjonen fortsatt er på utviklingsstadiet.

 

Her har jeg blant annet tatt høyde for dette med å merke av hvilke tråder man selv har deltatt. Disse trådene er merket med en * i menyen til venstre.

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar

Quote:


Macint0sh skrev (2002-01-09 10:08):

Jeg ville synes det var synd hvis vi "mistet" denne forumvarianten vi bruker idag. Personlig liker jeg i hvert fall denne mye bedre enn frames. Jeg er egentlig veldig fornøyd med den ordningen vi har idag.


 

De to variantene vil eksistere side ved side slik at samtlige lesere kan velge.

For min egen del må jeg si at jeg neppe klarer å gå tilbake til den "gamle" varianten (uten frames). Surfingen foregår langt mer oversiktlig og effektivt med frames-utgaven synes jeg. Men det er vel en smakssak :smile:

Lenke til kommentar

Quote:


Macint0sh skrev (2002-01-09 19:41):

Jobber en del med webdesign, og bare jeg hører ordet frames får jeg hjertebank og symptomer på hjerteflimmer. Ikke sunt for meg :smile:


 

Frames er særdeles uegnet når man driver med design. Når det gjelder funksjonalitet kan imidlertid frames være en god løsning i mange tilfeller. Det nye forumet synes jeg fungerer veldig bra, og man kan få langt bedre ytelse med frames enn uten. Dette skyldes at man mange steder kan laste inn ny frame istedet for å laste inn hele siden på nytt (inkl. header etc.)

 

Men som sagt: Jeg er veldig enig med deg i at webdesign og frames vanskelig lar seg forene :smile:

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar

Etter jeg la inn dette innlegget har alle svarene ramlet inn pr mail til meg =))

 

Var vel liksom dette jeg påpekte at ikke var en så veldig god løsning! 15-20 mail med svar folk har lagt inn..Når jeg vil lese svarene vil jeg komme til hardware.no og ikke få dem pr mail!

 

mvh

 

karl kristian

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...