Gå til innhold

60Hz mode i The Umbrella Chronicles


Istapp

Anbefalte innlegg

Jeg bruker en 60Hrz CRT TV, og har en Nintendo Wii RGB kabel. Alle andre spill ser veldig bra ut, mens i TUC starter spillet automatisk i 50Hrz, og det ser ikke pent ut. Hvordan kan det ha seg, og er det en metode som forandrer på det? F.eks holde inne en knapp under oppstarten av spillet e.l.? Vet man kan det på Gamecube, men har ikke funnet ut noe om det på Wii.

 

Takker for svar.

Endret av Istapp
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spillet er PAL ja, og det er satt til 60Hz inne på Wii settings. Det står på coveret at 60Hz mode støttes, så jeg lurer egentlig på hva i hampen det er for noe. Lite kult med bad farger/oppløsning, og at bildet ikke fyller ut skjermen liksom. Det blir automatisk 60Hz igjen når jeg går ut av spillet tilbake til Wii menyen.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Kan forresten bekrefte at spillet ikke støtter widescreen 100%. Det virker ikke sånn ut. Har testet på nevnt TV som nå har vært i hus en stund. Har testet med tre forskjellige originale kabler fra Nintendo; kompositt AV som følger med konsollen, RGB scart, og komponent. Det ser selvfølgelig best mulig ut med komponent, men med alle kablene så kommer det en liten svart ramme på høyre og venstre side av skjermen.

 

Men det er bagateller, med mindre du har en veldig liten TV.

Lenke til kommentar

Hehe, kanskje det. Er vel uansett som Istapp sier ikke et veldig stort problem da det ikke er mye av TV-en som ikke blir brukt. La hvertfall ikke spesielt merke til det etter coop runden jeg hadde hjemme hos meg forrige helg. Hadde det alt for hektisk til å tenke på de to små svarte fillekantene :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...