Gå til innhold

Problem med forsterker (?) - ekstremt lav lyd.


Anbefalte innlegg

Jeg har en Cambridge-forsterker og et par bokhylle-høyttalere fra Gale. Til forsterkeren har jeg koblet en mp3-spiller via en kabel som ender i en 3.5"-plugg, fra utgangen som kalles "CD". Dette oppsettet har fungert knirkefritt i et par år. I dag oppsto det imidlertid et problem; lyden har plutselig blitt ekstremt lav. Når jeg makser volumet på både forsterkeren og mp3-spilleren kan jeg så vidt høre musikken.

 

Jeg har samme problem med alle forsterker-utgangene (CD/DVD/PHONO osv.), og i begge høyttalerne. Jeg prøvde dessuten å koble forsterkeren til en PC via samme kabel, uten at det løste problemet. Jeg koblet også til en DVD-spiller via en annen kabel, og fikk samme resultat. Dette tilsier vel for så vidt at problemet ligger i forsterkeren. Vet noen kyndige brukere her hva som her galt, og hvordan dette kan løses?

Endret av Sondre^^
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
etter å ha lest posten din 2 ganger klarer jeg ikke se om du har prøvd mp3 spilleren mot noen andre innganger, men kan virke som om det er noe galt med selve forsterkeren ja

Mp3-spilleren fungerer som den skal ja. Dessuten forsøkte jeg å koble andre enheter (PC og DVD-spiller) til forsterkeren uten at det hjalp.

 

Du har stappet minijacken helt inn?

Ja.

Endret av Sondre^^
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...