Gå til innhold

Advarsel (Boerboel valper).


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjenner du til hundene fra før? Trodde disse her drev ganske seriøst, men der tar jeg visst feil da. Jeg fikk min Boerboel fra en veldig etablert oppdretter, som er SABT- registrert, og med papirer på foreldrene. Det er også trygt å kjøpe fra EBASSA- oppdrettere.

 

 

EDIT: Leste feil annonse.

Endret av TyrantOfWinter
Lenke til kommentar

Ok, og begge annonsene ligger på ***? Kan du linke til den useriøse?

 

EDIT: Fant den selv. Hold dere langt unna folkens! Er selv medlem i Norsk Boerboelklubb, og dette vil vi ikke ha noe av! Ikke støtt dem, både for deres eget beste, og for rasens beste. Kjøp fra registrerte oppdrettere i enten SABT eller EBASSA.

Endret av KVTL
Fjernet nettside
Lenke til kommentar

Nå er det ikke jeg som startet emnet, men kan jeg tillate meg å spørre hvorfor du ikke har papirer på noen av foreldrene? Er begge foreldrene HD- frie? Har du stilt dem ut og fått minimum 75% på SABT- scoren til begge slik at du ifølge SABT kan avle på dem? Det er jo ikke ulovlig å selge uregistrerte Boerboeler, men det er ikke ønskelig for rasens fremtid, for vi vil jo ikke at den skal bli avlet i stykker som flere andre raser.

Lenke til kommentar

Jeg har papirer på begge hundene,er valpene som ikke får papirer!Hundene er friske og fine de!Og det er kun faren som jeg har sagt i annonsen som ikke har vært stilt!Jeg har mine grunner til ikke å samarbeide verken med SABTs repesentant her i Norge og heller ikke Norsk Boerboel Klubb.Noe av grunnen ser du nettopp i det innlegget som starter tråden her.Dermed vil heller ikke faren bli stilt.Uten at jeg vil utdype den konflikten noe mer her på et offentlig forum.Jeg har ennå ikke fått noen som helst begrunnelse fra de som har lagt ut dette om hvilket grunnlag de har til å påstå noe slikt.Ikke kjenner jeg disse personene,og de har heller ikke møtt hundene mine.

Ketil

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...