Gå til innhold

Soldier Of Fortune Payback, er det noe å kjøpe?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Teknisk sett er spillet helt OK. Grafikken er temmelig tam, men likevel ikke dårlig (minner mye om Vegas' grafikk). Annet enn det er det verd å nevne at spillet er rimelig voldelig. Mye blod og mange kroppsdeler (men likevel ikke mer enn SoF2, hvor man kunne dele opp fjeset til fienden i bittesmå biter). I tillegg til at historien er så og si inteteksisterende, er våpenfølelsen heller ikke der. Den er rett og slett ikke der. når man avfyrer et våpen, får man en tam lyd, og null rekyl. Spillet har ingen "challenge". Vet ikke helt hva utviklerne brukte tid på, egentlig. Det er ikke SÅ voldelig heller. Etter å ha drept noen få fiender, har du sett det aller meste.

 

Mitt tips er: Ikke kjøp. Vent til det blir å koste under 200-lappen i et eller annet Play.com-salg senere i år om du absolutt MÅ kjøpe det. Spillet er definitivt ikke verd 3-500kr.

 

EDIT: Oh wait, lavt som pundet er nå, så vipper faktisk spillet under 200-lappen hos Play. Du bør dog sjekke tollens kurser først på hjemmesiden deres. De liker nemlig å operere litt som de selv vil.

Endret av Hr. Jenssen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...