Gå til innhold

Ro Løpe Sykle


V_B

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har ett par enkle spørsmål. Jeg vil generelt sett bare komme i litt bedre form å gå ned ett par kilo. Jeg lurte på om noen kunne forklare meg litt om forskjellen på trening i de overnevnte ? Jeg har lest litt rundt forbi og det er veldig mye forskjellige meninger, så om noen kunne forklare hva som er beste evt hvilke muskel grupper man også trener ved roing, sykling og løping ? Noen som også kan komme med ett bra intervall program som f.eks inkluderer to av tre i løpet av en trenings økt ? Legg merke til at alt (roing/løping/sykling) er på apperater, altså mølle, romaskin og sykkel i studio.

 

Håper på svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når du ror med skikkelig teknikk bruker du jo omtrent hele kroppen. Bena/rumpe når du sparker fra, mage/korsrygg når du strekker ut kroppen etter frasparket og ramer/brystkasse når du trekker siste delen av åretaket.

 

Men til gjengjeld er det kanskje lettere å forhøye og holde forhøyet puls på sykkel eller tredemølle.

Lenke til kommentar

Når du først har tilgang til ett studio, har de sikkert alle apperatene der. Derfor kan du vel bare bytte ettersom du finner det passende? Det viktigste er at du finner noe du trives med, slik at de gidder å gjøre det.

 

Selv hater jeg å sykle, da man kun bruker beina. Så bytter jeg på å ro og løping, for å minske skadefaren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...