Gå til innhold

Erepublik - Politisk verdenssimulator (Ingen tigging om invite i tråden! - LES 1. INNLEGG)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Versjon 1.0 er nå live!

 

Finland vil begynne sin resistance kamp for å komme seg løs igjen, mens Norge vil sloss for å beholde Russland som nå er verd mye grunnet ressursene i landet.

 

Bli med å kjemp for det virtuelle Norge i dag.

 

(Send meg en PM om du trenger invite.)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
hmm.. jeg ble nettop med i dette herlig spillet, og som en gledelig overraskelse.. norge har jo eid finland og russland. Kult. Men leser nå på "nyhtene" at russland skal frigjøres igjen? hva er dette for noe tull?? virker som vi har stål kontroll.

 

Å si at vi eide Finland er ... ukorrekt. Det er ikke lenge siden de kontrollerte Norge fullstendig, da deres parti SF (Sovereign Finland) fikk så mange medlemmer og stemmer at de dominerte kongressen. De ble faktisk spillets største parti, om jeg husker rett.

 

Russlands første forsøk på uavhengighet gikk til helvete da krigen ble startet før forhandlingene var ferdige. Hele ATLANTIS (alliansen vi er en del av) gikk derfor imot dem. Etter kort tids kamp kom våpenhvilen på plass. Dagen etter (tror jeg) ble Russlands uavhengighetserklæring annerkjent av den norske kongressen og folket ble oppfordret til å kjempe for russisk frigjøring. Muren falt til slutt og landet består nå av en enkelt region, de andre skal frigjøres etter hvert. Norge beholder tre regioner med mye ressurser og også viktige grenser.

 

For øvrig er vi på randen av en verdenskrig. Spørsmålet er om noen tør å angripe eller om det blir en kald krig.

 

Forresten, til dere som begynner å kjede dere i spillet: Engasjer dere! Det er mer å gjøre enn å trene og jobbe. Bli med i et parti og påvirk politikken! Dra til fremmede land og kjemp! Start ditt eget firma eller avis!

 

Hilsen en veteran fra flere kriger og uavhengighetskamper og medlem av Teknokratene.

 

For øvrig er det ikke lov til å spørre om invites i denne tråden ...

 

En annen ting: Ikke bare meld deg inn i et parti fordi det er stort, men se hvilket parti som støtter dine meninger. I et mindre parti har du dessuten større innflytelse.

Endret av Pusur1993
Lenke til kommentar
Noen tips til politiske partier? Alle er jo libertarianere, svaakt :p

 

Du kan jo lese partiprogrammet til Teknokratene og se om du liker det du ser. Det er også et parti hvor meningen din blir hørt og med et aktivt forum. Dessverre er det skjedd en svært udemokratisk endring i valgsystemet som gjør at små partier vil ha mye større problemer med å få folk i kongressen, så jeg er spent på å se hvor mye påvirkningskraft vi får etter valget.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...