Gå til innhold

Point Of View Incognito


Anbefalte innlegg

Jeg begynner å bli lei den grå Aopen-boksen min, og kikket litt rundt etter billige og minimalistiske kabinetter. Jeg kom over Incognito, som kan skaffes for 360,-

 

Greia er den at jeg finner ikke noe som helst erfaringer eller reviews av noe slag. Er det noen som har vært borti denne og har noen formeninger om kvaliteten? Til en slik pris, så forventer jeg ikke noe over det helt grunnleggende, men det er heller kvalitet av type "bortkastede penger" jeg prøver å styre unna.

 

 

Når det er sagt, så må jeg si at det er forbløffende vanskelig å finne stilrene kabinetter uten masse dill. Spiderman-kabinett med lysende øyne og gjennomsiktige paneler finner man til 300, men vil du ha en enkel svart boks så må du søren meg leite lenge etter noe under 1000,-

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Greia er den at jeg finner ikke noe som helst erfaringer eller reviews av noe slag. Er det noen som har vært borti denne og har noen formeninger om kvaliteten? Til en slik pris, så forventer jeg ikke noe over det helt grunnleggende, men det er heller kvalitet av type "bortkastede penger" jeg prøver å styre unna.

 

Var en review av et annet POV kabinett her på HW, og det fikk en heller laber omtale. Men det betyr jo ikke at alle POV kabinetter må være dårlig. I mangel av brukererfaringer må man nesten bare ta sjansen. Sjøl har jeg bestillt et annet POV, micro-ATX V55. Er dog forberedt på at strømforsyninga neppe er av all verdens kvalitet :p

 

http://www.multicom.no/PartDetail.aspx?q=p...28;c:36139;r:pg

Ser ut som et interessant kabinett. Tror jeg kjøper et; det er ikke så mye som står på spill.

 

Enig, virker ganske brukbart. Fler bilder;

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

post-10740-1198796035_thumb.jpg

post-10740-1198796047_thumb.jpg

post-10740-1198796057_thumb.jpg

edit: lagt bilder i skjul-tag

Endret av Mekanicus
Lenke til kommentar

Ang. dette micro-toweret som er nevnt over her, kan jeg etter å ha mottatt pakken, opplyse om strømforsyninga at den har følgende; ATX 24-pin kontakt, +12V 4-pin (cpu), 2x 4-pin floppy kontakter, 4x 4-pin peripheral kontakter. PSUn har ikke SATA kontakt, ei heller PCI-e kontakt.

 

For min del gjør det ikke noe da det ante meg, skal alikevel kun bruke HK m/integrert grafikk og en IDE harddisk, men de som vurderer å "fylle opp" med diverse komponenter i dette kabinettet(eller noen av de andre billig-kabinettene) bør også bestille seg kontakt-adaptere/overganger hvis det er aktuellt å bruke SATA og PCI-e

Lenke til kommentar

Har dette selv. Og er definitivt et smakfullt kabinett synes jeg :) Er selv en som ikke kan fordra alle disse utfrika klumpekabinettene.

 

Har et asus geforce 8800gts og det var litt langt. men det går. mister en av hd plassene bare. En annen ting som er litt negativt er at det har en sånn... luftekanalsak til cpu-vifta, men den bommer :p

 

Og til slutt: Hvis noen finner ut av hvordan å bruke det lille fancy displayet, let me know... :p har klart å stille klokka på den, og måler temperaturer, men viftene og hd saken skjønte jeg ikke helt. dvs, Hd blinkesaken er vel bare å putte på det vanlige stedet, men den er jo opptatt av en annen led sak, så vet ikke om man kan splitte den eller hva? eller er det flere steder å hente hdd aktivitet fra? Dessuten så er jeg litt usikker på hvordan å plassere de temperaturmålerne.. så hvis noen har noen råd, så si fra. For øyeblikker er de stort sett bare halvveis lagt, halvveis stukket innunder der man kom til. en til cpu, en til vga, og en til system.

 

Men bortsett fra det så likte jeg det meget godt :) Kjekke ting jeg likte var at man tar ut en bakplate som man skrur hovedkortet fast på. Denne platen sklis så pent inn i kabinettet :)

Lenke til kommentar

Bestilte denne fra multicom og får den trolig i morgen. Ifølge posten.no så sitter den i hovedterminalen 20 minutter fra meg, så det er vel bare å få den til utleveringsstasjonen.

 

Må innrømme at jeg er litt spent. Skulle det ikke være noen stygge overrasker utover det jeg har lest her, så er det jo utrolig mye for pengene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...