Gå til innhold

Hvor er det billigst å kjøpe Win XP?


Anbefalte innlegg

Ja ja penger er tid eller hva?:shrug:

 

Det kommer jo helt an på hvor travel man er, selv har jeg ikke problemer med å sette av 20 sekunder en gang i året eller noe hvis det skulle være nødvendig, men det er jo selvfølgelig enkelte folk som ikke har rom for dette i sitt stramme tidsskjema :wink:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Leste den artikkelen på itavisen. Ikke at jeg har noe ulovelig på maskina, men det spiller ingen rolle. Føler meg overvåka og det liker jeg ikke. Defor win2k. Liker egentlig ikke windows heller så linux blir det nok om ikke så lenge. Bare de kunne fixa så det er mulig å spille litt i linux så hadde det vært genialt!

 

im out

Lenke til kommentar

Aktivering av XP er et SLIT!!! Saken er egentlig bruken..!! Selv bruker jeg Xp pro som er kjøpt på lovlig vis. Sitter med endel forskjellige hardwarekomponenter som jeg ikke så sjelden bytter. Grunnen til det er konfigurering av forskjellige typer nettverk(som regel med 2000ServerOS i studie), overklokking og spill med ikke sjeldne kræsj++. Etter en reinstallering av XP vil Microsoft anse maskinen som en annen en opprinnelig. Dette har skjedd meg flere ganger med en hardwareprofil som er forandret til nettverk fra fks. spill. Har sett lista over hva som skal til av forandr. på maskinen og det er for min bruk ikke sjelden MS mener jeg har ny maskin. Det kan man jo mene hva man vil om, men litt trist at jeg nærmest er "tvunget" til å bruke 2000, fordi Xp er blitt et knallbra OS.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...