Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817324

Du får det på steam til under hundre lappen, viss jeg husker rett.

 

Ante Valente : Hundre samer , som betaling , for et enkelt spill......er ikke det , litt kostbart ?

 

Neida , neida , neida :D

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

 

Syv timer med tog i vente, gleder meg. Musikk og bok hele veien :--D

Å dæven, jeg er tidenes surrehode. Har kjøpt ticket 03.04 og ikke 04.04. Sitter på toget til Bergen og håper på det beste. Dør inni meg.

 

Skills. Og jeg trodde jeg var surrehue da jeg som student kjøpte billett på fullpris i stedet for student og plutselig kunne vinke farvel til mat- og festbudjsettet de neste ukene. :p

 

Berner Sennen er nyyydelige.

Men det var to stk ved der jeg bodde før som løp løse og bet ihjel flere av sauene til nabo'n:/ mye hjort og rådyr som forsvant perioden de bodde der også. Viktig å følge med hundene selv om de går løse.

Ei jente jeg kurtiserte i tenåra hadde to-tre Berner Sennen, og om vi gikk tur sammen, så var hundene på meg hele tiden. Måtte gå noen meter bak eller foran, og de gjødde hele tiden. Og det var kun på meg, med alle andre oppførte de seg. Nå vet jeg ikke hvordan det var med andre potensielle beilere, men gud, så lei man blir av konstant bikkjeglam når man prøver å opprettholde en samtale eller kose seg i tur og mark. :p

Lenke til kommentar

Nei, det gjorde de virkelig ikke. Da jeg møtte henne igjen noen år etterpå, med nye hunder av samme rase, hadde de med en gang samme innstilling, selv om hu bare skulle levere ei jakke til meg. Vi ble stående å prate utenfor en utstilling hu var på, mora kom med hundene - som jeg aldri hadde møtt - og de satte i gang med samme innstilling.

 

BIS- og BIR-vinnende Berner Sennen liker meg virkelig ikke. :p

Lenke til kommentar

Slaskepus! :D <3


Det fine med å nylig ha hatt bursdag er at gode kompiser inviterer deg ut for å feire selv om du er raka fant og ikke får lønn før over helgen.

Så ikveld blir jeg en full liten Ciklide! :)

Du får kose deg. :wee:

 

Selv skal jeg stappe meg på rød pylse og potetsalat, drikke pils og holde kjeft.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...