Gå til innhold

Lage mat i naturen.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ingenting slår selvfisket småørret rett på panna. Nam.

 

En fin ting å gjøre er å legge biffstrimler e.l. i en pose sammen med en god marinade, så marineres kjøttet mens man er på vei.

 

Ellers kan jeg jo si litt om hva vi pleier å grille. på grilltur sammen med en kokk vi kjenner. Da går det i grillspyd med indrefilet av lam, scampi, indrefilet av hjort, etc. Det er litt dyrt, men utrolig godt.

 

Et tips til: Kjøp store sjampignon. Fjern "stilken" slik at det blir et hullrom. Fyll hullrommet med smøreost av en type du liker. Rull et par strimler bacon rundt. Grill.

 

Mais på kolbe er også en fin ting å grille, men da må man nesten skaffe fersk mais. De fra boks er ikke noe særlig.

 

Til slutt en av mine favoritter (er faktisk enda bedre om man lager det i ovnen hjemme): Skjær en grønn paprika i to. Fjern frø o.l. Fyll hver side med fetaost (helst orntlig av geit og sau, ikke slik arla tull) og grill. Nam.

Lenke til kommentar

ehmm... jeg vet du kødder nå.. eller.. ?

 

det hadde vært morsomt og tatt med seg boka om hvordan bo i naturen, tatt med seg litt sånn nød ting som fyrstikker, røyk , alkohol, presenning, og 5-6 pledd og tatt et åri skogen , og tatt med noen frø så kunne du sådd gulrot og poteter , marihuana og kost seg skikkelig... og tatt med seg den bærbare PC-en og 30km med fiberkabel :D og strøm

Lenke til kommentar
Hvordan kan noe som er laget av poteter og rugmel smake som fisk? Er du sikker på at det ikke er blandaball du tenker på? For blandaball er nemlig laget med fisk, det er ikke komle.

nei nei. men laks smaker jo ikke fisk, det smaker komle. helt likt, det eneste forskjellen synes jeg er utseende og "teksturen"på de

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...