Gå til innhold

Dual Boot - Norsk Guide, finner den ikke igjen.


Del1

Anbefalte innlegg

For noen uker siden så jeg en norsk artikkel på hvordan man skal gå frem for å dual boote. Hvor de forklarte hvordan man gikk fram når man skulle instalere når man hadde Windows som primærsystem. Eller når man hadde Linux som primærsystem.

 

Ja, jeg har tenkt til å dual boote. Hvilket OS er best med dual boot? Kubuntu eller Ubuntu? Personlig synes jeg at Kubuntu ser best ut... Men Ubuntu har mer støtte for drivere og sånt, right?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når jeg valgte å dualboote installerte jeg like greit linux på en maskin som har windows fra før og fikk spørsmål om jeg ville ha dual boot. Verre var det ikke. Jeg bruker for øvrig Freespire for øyeblikket, men har tenkt å skifte til SUSE eller Ubuntu i jula. Problemet med SUSE er at det ikke har en live-cd for øyeblikket, så man må installere hele greia. Det betyr å sjekke Ubuntu med live-cd for å se om alt fungerer, installere SUSE og håpe på det beste og i verste fall formatere hd'en og installere ubuntu. *sukk* Men blir man kvitt windows er det jo en seier i seg selv... ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...