Gå til innhold

Acer Aspire 2920z


kesse

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Jeg skal ikke påstå jeg er noen ekspert på bærbare pc`r.. Har en asus m6 15" fra før, kjøpte acer`n igår og er egentlig strålende fornøyd.. Er ikke ute etter noen spillemaskin, men en skolepc,til dette virker/er den et røverkjøp.. Har enda ikke opplevd noen bakdeler med den.. Kanskje litt dårlig batteri eneste. Ca. 3 timer ved aktivt bruk.. Surfing, nedlasting, installering..

 

Så må det sies at design og alt annet taler for denne pc`n...

Endret av Battone
Lenke til kommentar

Kan jeg spørre om hvor du kjøpte den? Skal selv på Telebutikken for å løfte, klemme og føle litt på den. Tror jeg kommer til å velge denne. Finner ingen andre alternativer til den prisen, og hvorfor skal en da velge en dyrere maskin? Skal bruke den sammen med en 22" skjerm, til "vanlig" bruk. Redigere bilder og kanskje noe enkel videoredigering.

 

Kom gjerne med innspill om den, mer om hva du liker og evt. ikke liker, Battone:)

 

Løp å kjøp?

Lenke til kommentar

Har også 22" skjerm som jeg bruker for å se på dvd etc. Jeg kan ikke si noe annet enn løp og kjøp.. Tastaturet ligger veldig bra i. Skjermen er overraskende klar. Prøvde å kjøre demoen til pacific heroes 2 og det funket greit.. Ikke det at spill er aktuelt, men for testen sin skyld.. har ikke tatt noen andre tester ennå.. Kjøpte den på telebutikken ja til 6998,-

Som sagt på generell basis så er dette et meget bra kjøp, designen i tillegg gjør den til en klar vinner over sammenlignbare 12", som Elkjøps packard bell til samme pris.

 

En liten ting som kan være negativt om du er ute etter det, den har ikke firewire.

Endret av Battone
Lenke til kommentar

Har tenkt litt på det med lydportene ja.. Vet ikke helt om det er noen direkte bakdel.. Ledningen er ikke i veien for noe.. Sitter og tenker på det for det.. Er litt spesielt skal jeg innrømme.. Ledninger på en laptop må man uansett være obs på.. rive ned greia på gulvet er aldri moro.. Og, ja den har pcmcia...

Endret av Battone
Lenke til kommentar

Det er vel ikke helt unormalt at lydporten er foran? Såvidt jeg vet har vel den nye Dell 13" også lydutgang i front. Maskinen vil jo uansett bare ligge nedlagt og tilkoblet den nye 22" skjermen.

 

Nei, stikker innom Telebutikken i morgen og ser om ukens tilbud varer enda...:)

 

Så får jeg se om jeg får solgt min gamle maskin...

Lenke til kommentar

Jeje, er uansett litt enklere å anbefale ev. ikke anbefale noe etter noen ukers bruk.. 2 dager så finner man ikke feilene.. Uansett til mitt skolebruk, film og noe programmering så er den nok super.. Har ikke verdens største krav eller pengebok.. Med en dypere lomme hadde jeg sikkert doblet prisen, uten at den hadde gjort jobben noe bedre på de områdene jeg kommer til å bruke den i år på.. Foreløpig veldig fornøyd, intet å klage på.

Lenke til kommentar

Er fornøyd jeg .. Etter litt tweak og greier så kjører den Rome-total war ihvertfall.. Problemet er Vista.. ser den klarer å sluke over 1 GB minne ved bare å stå idle.. Vurderer å installere XP på den.. Er minnet den sliter med under spilling. med Xin xp hadde ikke dette vært noer problem tipper jeg, men uten å ha prøvd så kan jeg ikke vite.. Noe directx 10 vidunder vil denne maskinen aldri bli.. :ermm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...