Gå til innhold

spill og vista


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ikke vist du innstallerer spill ordentlig uten å kjøre mye annet + at du kan kjøre kompatibilitet.

 

Har ikke hatt noen problemer med spill og slikt i vista.

 

Da har du ikke testet så mange spill....er almen kjent at Vista er en pain in the ass. Og sist jeg sjekka så er det vel bare en måte å installere på...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349
Da har du ikke testet så mange spill....er almen kjent at Vista er en pain in the ass. Og sist jeg sjekka så er det vel bare en måte å installere på...

 

I de fleste tilfeller så får folk problemer med at de ser film / chatter osv, det står at du skal lukke alle programmer når du innstallerer noe.

Har testet en god del spill som kom ut lenge før vista, å har ikke hatt noe problem, eneste er trackmania nations, der du må patche så er det fikset.

Lenke til kommentar

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel slik at du unngår at en moderator stenger tråden. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

Jeg hadde bare små problemer med vista, sånne ting som at vista en dag plutselig nekta å starte opp, skjermen ble svart ved oppstart og der sto den :p men det fikset jeg ved å installere det på nytt, det var ikke noe stort for meg, var noe driver feil vistnok. jeg tror i mange tilfeller at det ikke er vista sin feil, men en simpel "bruker feil".

Det som overrasket meg i vista var at jeg kjørte veldig gammle spill i vista som jeg ikke fikk kjørt i XP :O

 

Jeg har bare 2gb ram så jeg kan ikke si jeg fikk noe bedre ytelse i noen spill jeg spilte, så jeg holder meg til XP til jeg får den nye maskina, noe jeg gleder meg mye til, noen som anbefaler vista versjoner? jeg mener, mange sier "Go ultimate" men det er jo så sinnsykt dyrt, det holder vel med home ultimate feks? jeg skal bare spille på den, og veldig mye dildal blir bare i veien, og er det best med 64-bit eller 32-bit for gamers? jeg vil tro det er 32 men ville likt å høre erfaringer med 64-bit.

Lenke til kommentar

Jepp, har 0 problem med å spille alskens spill, komponere musikk eller redigere video i Vista.

 

Til og med Duke Nukem 3D går smooth ;)

 

Ingen problemer å kjøre gamle eller nye spill for min del, hører noen sier at Vista er ustabilt og tregt... dette er bare BS.

Det som er sant er at Vista krever mere ram, jeg vil si å kjøre på med 4GB uansett om du har 32bit eller 64bit Vista.

Og nå som du får OCZ DDR2 PC2-6400 (2x2048MB) til under 900kr, ser jeg ikke noen grunn til å klage.

Som alle nye oprativ system så settes det selvfølgelig litt strengere krav til hardware. Det samme skjedde når XP kom, hvis noen

er gamle nok til å huske det :>

 

Vista er et solid OS, det er kjapt, stabilt og ser lekkert ut, men det som jeg synes er så fint med det, er alle de småtingene de har lagt med i Vista.

Kommer aldri til å gå tilbake til XP igjen.

 

Det hele med DX10, så tror jeg bare vi må vente og se, det er overhyped men det er isåfall bedre tilgjengelig på Vista og er man

heldig å ha et 8800 kort av noe slag, hadde jeg ikke tenkt 2 ganger på å hoppe over til Vista.

 

Det lønner seg også å sjekke grundig om alle 3rd party devicene du skal installere har fått drivere, det er utrolig hvor trege noen selskap er for å få gitt ut

Vista drivere, spesielt 64bit versioner, som feks M-Audio (som er de enseste jeg kan klage på for å være trege

og når de kommer med 64bit drivere så spretter jeg nok over til Vista x64 samme dagen.)

 

Vista er kjapt å installere, det er ikke værre en å teste, er man ikke fornøyd kan man jo bare hoppe tilbake til XP :)

Endret av anotherzen
Lenke til kommentar
Er det lurt og skaffe seg vista, vist du har tenk til og spille mye?

 

Det innkluderer ikke bare nye spill..

 

Vista og dens "onde rykte" at du ikke kan spille spill på er svært overdrevet. Jeg spiller mangen gammle spill og har enda ikke kommet over noe problem. Og dersom du skulle kommer over noe så er det nesten sikkert at det fins en løysning å få den til å virke.

 

 

Enaste som Vista "suger" til er å se film på. Bilde blir kornete og får rare kanter. Også er HD filmer ikke full oppløysning for en eller annen merkelig grunn.

Endret av AvidGamer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...