Gå til innhold

erfaringer med pointshop.no?


Anbefalte innlegg

  • 6 måneder senere...
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Eg har bestilt der frå og det virker greit. Men! Noko av ting du går på for å få ekstra poeng (som eg gjer :p) spør etter kor du bur og slikt eg gjor det og så fikk eg mykje ting i posten frå IFI eller eit eller anna plass med regning og saker, eg returnerte dei straks :p så du bør passe på kva du prøver å få poeng ut av

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...
Tenker over nå at de har jo mobilnummer, epost og adressen i sine arkiver. I tillegg er det jo svarundersøkelser hvor det skal svares på f.eks alder, antall mennesker i huset, hvor mye de i huset tjener osv. og til slutt da adressen o.l.

Det perfekte ran :ph34r:

 

Enig. Slik er det også på alle vanlige telefonundersøkelser. De spør alltid etter hvor mange over og under 18 år som bor i huset. Og en ting til som alle burde gjennomskue: De spør ALLTID om hva som er bruttoinntekten til familien i løpet av et år. Da finner de ut hvem som er de rikeste og som er verdt å rane.

 

Men er det noen som vet hvor alle produktene på Pointshop.no blir sendt fra?

Siden de har kontoret i Danmark; er det der alt blir sendt fra. Leste under betingelser: "Men vi forbeholder oss rett til å innkreve et betalingsgebyr i poeng, som omregnet blir ca. den utgift som har vært til frakt og ekspedisjon." Hvis alt sendes fra Danmark, må det jo koste en haug med poeng å sende varene helt til Oslo for eksempel. Dessuten er det ikke så sikkert at de pakker varene så godt inn. De kan bli ødelagt åp veien... (Ikke snop og sånn da, men det går vel ut på dato etter hvert tenker jeg).

Noen som vet hvor det faktisk blir sendt fra?

Endret av wacz016
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Hihi, jeg fikk denne mailen i dag:

 

 

Hei ***

 

Et av de virkelig populære produkter i shoppen, er vårt gavekort til Computercity

 

Her kan du få tilsendt et gavekort på 100 kr som du kan bruke til å handle for i Computercity. Du kan skaffe det for kun 51.600 poeng!

 

Hvis man tenker på at du allerede har 3220 på din konto, er du faktisk ikke veldig langt fra å kunne få deg et gavekort :-)

 

Nei, bare ca 50 000 poeng

Endret av Obi von Knobi
Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...