Gå til innhold

Xbox spill - Akkurat fått 360 ; Har noen spørsmål


Henry9

Anbefalte innlegg

Jeg har akkurat fått meg 360! bytta inn playstation2'n og 5 spill på EBgames ;P men jeg har ingen spill! Er det noen spill som er et most til xbox? har playstation3, jeg kjøper heller spill til den, men tenker på spill som bare er å få kjøpt til xbox og PC å ikke til playstation3 ! Jeg har tenkt på Fable, det spilte jeg når jeg var mindre, kommer det noe nytt av de snart? Er det fable2 til til xbox?? Samma om det er xbox 360 spill eller xbox ;p også syns jeg det conker eller hva det heter ser kult ut!

Jeg liker spill med frihet, skyte spill.. Jeg har fra før av spill som The Darkness, CoD3, Tennis5, Splintercell og Assassins creed og noen flere som jeg nesten ikke spiller <-- Playstation3 !!

jeg syns xboxen bråker veldig, er det vanlig??

 

Edit: NÅR KOMMER FABLE2 ?

Endret av Henrymeen21
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dead Rising - et spill med mye frihet og gladvold. Absolutt en perle i mine øyne, men det er dessverre mange delte meninger om spillet.

 

Saint's Row - om du liker GTA, og den type frihet, er dette noe for deg. Egentlig en blåkopi av GTA, med noen tilleggsfunksjoner.

 

Gears of War - det seriøst beste skytespillet jeg noengang har spilt. Sinnsykt intenst, bra co-op-muligheter, men dessverre litt kort. God online-modus.

 

Viva Piñata - mye frihet, ekstremt mye sjarm, men styr unna om du ikke liker fargerike spill som kan nytes av alle (les: ikke er sikker på din seksualitet ;) ) Fås meget billig diverse steder.

 

The Elder Scrolls IV: Oblivion - førstepersons rollespill hvor du stort sett kan gjøre det du vil. Ikke fortvil om du ikke liker rollespill - det føles mer ut som et actionspill enn noe annet.

-------------------------------

Fable 2 kommer vel i 2008 en gang, tror ikke det har fått noen fastsatt dato.

Lenke til kommentar
Hvorfor kjøpe deg Xbox 360 hvis du kun har tenkt å kjøpe spill til din PlayStation 3? Er ikke det litt bak mål?

 

Jeg betalti ikke en drit for xboxen bytta inn 15spill og playstation så fikk jeg et gave kort på 200kroner som jeg har igjen nå! Det er jo ikke noe vits at playsation2 bare ligger i skapet sammen med gamle spill, sant !!

 

Drar ned på Ebgames i morgen, Har lyst på Fabel :p Så skal jeg ha CoD4 kanskje til plasyattion3 da xD

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...