Gå til innhold

MIST Black Silence


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I forhold til det den er laget for, så er den (tilnærmet) perfekt. Man kan ikke få både i pose og sekk. (Man kan selvsagt diskutere om den ikke skulle hatt en liten minus..)

 

Og hvem har sagt at alt på overklokking.no må dreie seg overklokking? De har jo kategorier for casemods, støydemping osv. også! Bah..

Lenke til kommentar

Deltavifta på 3,06'en? Dere forlanger for mye for mine sarte ører... :lol:

 

MIST Black Silence gjør den jobben den skal. Hadde Microplex lovet at den skulle kjøle hva som helst, hadde den ikke fått en 6'er. Vi er nødt til å gi karakterer basert på "forventet resultat". I dette tilfellet var målet en kjøler som var stille OG som gav akseptabel kjøling. Det _fins_ bedre kjølere, men de er på langt nær så stille. Det har intet med sponsing å gjøre i det hele tatt. Våre tester stiller seg på kundens side. Hvis vi mener at et produkt er meget bra, sier vi det. Om Microplex sender oss et produkt som ikke holder mål, blir karakteren deretter. Vi favoriserer ikke våre annonsører, sponsorer eller samarbeidspartnere når det kommer til karaktersetting.

 

Men for å sikre dette ytterligere, har vi startet et arbeid med poengbasert karaktergivning - slik at vi gir delkarakterer, og sluttkarakteren blir en sum av disse. Jeg vurderer også å øke antall steg fra 6 til 10 framover.

 

Men takk for kritikken - vi skal gjøre hva vi kan for å være så rettferdig som mulig, uansett hvem som gir, låner eller selger oss testobjekter.

Lenke til kommentar

egentlig ville jeg vært interessert i en kjøler som er kaldere enn boxed og stillere, spesiellt overklokket (cpu'n min utvikler endel varme *kremt*) boxed kjøleren kjører jo på 3000 rpm burde ikke være så vanskelig å lage noe som var stillere... lurer på hvordan en kobberutgave hadde funket? sammen med en f.eks 26db vifte ;) tror det hadde funka som faen :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...