Gå til innhold

Stock kjøler på Q6600 Boxed. Grei nok for oss som ikke skal klokke?


Mazeking

Anbefalte innlegg

Vurderer å kjøpe en Q6600 som skal stå i en sever som får en del tunge video-oppgaver å tygge på. Lurer derfor på om det er noen vits å gå for Q6600 boxed som fåes med kjøler eller om man gå for en uten kjøler og heller sette på en bedre kjøler selv da denne bør gå 24/7 uten å knele.

 

Noen som har noe erfaring med dette? Merk at Cpu IKKE overklokkes.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva koster det egentlig for en annen type kjøler til denne cpu'en som ikke støyer? Ser at den del andre kjølere kan være litt knotete å montere avhengig av ram-plassering samt at enkelte vistnok ikke sitter så godt fast.

 

Tror jeg liksågodt kan gå for en uten kjøler og heller montere en selv slik at kona ikke klager over støy. WAF-faktoren er viktig!

Lenke til kommentar
hvis du går inn i bios og finner laveste volt som er tilgjenngelig eller den er stabil på lages det utrolig mye mindre varme. går greit med under 1,1V og da går det bare fint med stock kjøler på WAF hastighet

 

Takker for tipset! Ser av pakkesporing at HK og PSU har ankommet posten i dag. Da blir det å handel RAM og CPU på vei hjem. Blir nok en nerdekveld med pcdeler over hele stua og installasjon av OS!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...