Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er forelsket men tør ikke si det.... :(


Gjest felixersvart

Anbefalte innlegg

Jeg var driitforelsket i ei jente (bor i nabokommunen, der jeg har gått på skole).. Jeg viste bare hvem hun var gjennom en kompis..

 

En gang når jeg var på tur hjem med ferjen, var hun også der.. (Dette var i mai 2007, og jeg var russ) Jeg så endel på henne, for hun var jo dritfin, og jeg merka at hun så litt på meg også... Men jeg tenkte ikke mer på det.

 

Jeg sa til kompisen min (som kjenner henne) at hun er sykt fin og alt det der.. Og en vakker dag i juni, la hun meg til i messenger, uten at jeg skjønte noe som helst. Kompisen min hadde da sagt til henne at jeg var dritforelska i henne, og hun syntes at det var søtt :p

 

Vi chatta litt av og til gjennom sommeren. 1. september var det hellbillies konsert i hjembyen min, og jeg spurte om ikke hun skulle på den, og inviterte henne til å overnatte her osv.. Kvelden gnistret og alt var fryd å gammen, men hun viste ikke at jeg var "keen" på henne.. Litt over en uke senere ringte jeg til henne, og fortalte henne slik det var! Jeg sa det rett ut til henne at jeg hadde fått store følelser for henne. Hun ble helt paff.. Men jeg fikk høre god-ordene, hun hadde de samme følelsene for meg.. Tok ikke mange dager før vi var et par!!

 

Idag har vi et gnistrende forhold, slik som nyforelskede par har det.. Det skal også nevnes at jeg er 19 år, har aldri hatt kjæreste før, og vertfall ikke hatt draget på noen.. Og hun var ikke en jente som var desperat, så det lønner seg ofte å bare være ærlig.. Funket vertfall for meg. Men det kan jo hende at jeg var heldig..

 

Men du får vertfall ha lykke til!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kom nettopp ut av ett forhold, der jeg gjorde det slutt, og var egentlig bare glad etterpå. Har hatt mye tid til venner som jeg følte jeg hadde mistet litt kontakten med gjennom dette forholdet (1 år), og en av disse vennene, dvs. veninne gjennom 6 år, ja.. Var med henne i to dager, og så henne på en helt ny måte enn tidligere. Derifra hadde jeg samme problem som deg. Hva i H***** skulle jeg si til henne da? Risikere å ødelegge ett 6 år gammelt vennskap? Jo, sa det rett ut, kysset henne og her er vi. Fungerer kjempe fint så langt.

 

Så jeg vil uten tvil annbefale å bare kjøre på..

Lenke til kommentar
Gjest The little girl:)

Hei jeg er helt enig.

Det som er lurt er at du starter smått med å små flørte litt med hun, se om hun har problemer med det, vis hun takler nærkontakt med deg og slikt har du kommet lang vei.

Prøv å sjarmer henne, lag et dikt eller brev bare for vennskap sier du:) Eller kjøp noe til henne, se om hvordan hun reagerer. Hvis dette går bra med smil og klem og latter og alt, kan du prøve en dag og si, jeg liker deg, jeg har tenkt på det lenge og jeg begynner å få sterke følelser for deg, se hvordan hun tar det. selvom kanskje ingen ting skjer da, er det fordi hun bare ble litt sjokka kanskje, så ikke gi opp, bare fortsett og sjarmer henne, bare ikke vær for imposliten:)

 

Lykke til:)

 

Klem

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...