Gå til innhold

no-dvd patch til Anno 1701 v1.02 (ikke piratprat!)


Anbefalte innlegg

NEI det er ikke snakk om pirat-kopiering.

 

Har kjøpt spillet på GamersGate og lasta det ned, men får ikke til å kjøre det! Har brent install mappa på DVD og kjører igjennom installasjonen. Første problem er at det ikke blir opprettet noen .exe i spillfolderen - dette lar seg egentlig løse ved å patche til 1.02. Men, når jeg starter spillet kommer det opp og viser timeglass-ikonet til spillet, så får jeg beskjeden "CD/DVD test: Please insert the original ANNO 1701 DVD and re-start the game". Har kranglet med dette i snart 4 timer og begynner å bli smålei... Har reinstallert, ominstallert og avinstallert. Har prøvd det jeg fant av patcher på internet (men de jeg fant var for alt annet en engelsk..?), prøvd å lage/montere .iso, og i det hele tatt alt det tullet man må igjennom når man av en eller annen grunn har et spill uten orginal CD. Noen som har et forslag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har prøvd det jeg fant på GCW, med forskjellige resultat, det fungerte i alle fall ikke.

 

Har Deamon, skal avinstallere/skjule hvis ikke det jeg prøver nå hjelper - i begynnelsen fikk jeg ikke til å installere via GamersGate Downloader'en, og gjorde det derfor manuelt. Har nå skrudd av UAC, og kommer lengre med GGD....kunne det være så enkelt?

Endret av DODweb.org
Lenke til kommentar

"meh".

 

Fungerte når jeg hadde brukt GGD til å starte installasjonen etter å a deaktiver UAC. Fungerte ikke etter at jeg patchet spillet til 1.02.

 

Får sende en mail, og bruke 1.01 så lenge. Har prøvd YASU og avinstallering av d-tools men får fremdeles feilmeldinga om CD/DVD, virker som om det vil ha noe spess på plata og ikke at den kicker på programmer.

 

Noen som vet om en engelsk no-dvd til 1.02?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...