Gå til innhold

Gaming-PC til ca. 15k, alt inkudert


Anbefalte innlegg

Integrerte lydkort er som folk sier "ok" men med så mye specs du har puttet inn i den maskinen din skjønner jeg absolutt ikke hvorfor du ikke går for et bedre lydkort.

 

Man kan lett si at lydkvaliteten fra hovedkortet holder, men man mangeganger lydopplevelsen for 500-1000KR ekstra..

 

Lett eksempel: Asus PB5 Deluxe som er mitt MB klarer ikke spille alle lydene i spill som Battlefield og har store problemer med å gjengi lyden korrekt i de fleste spill. (ikke veldig ille det er snakk om men når man har prøvd et ordentlig lydkort hører du det veldig lett)

 

Jeg kjøpte et Creative Xfi Extreme gamer og hadde egentlig ikke troen på at det kom til å forandre så mye, men jeg tok grundig feil.

 

Hører nå hvor lydene kommer fra, de er klare og fine samt at jeg kan justere alt på en god måte.

 

Bare som et inspill:)

Endret av Britneysbreast
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg kjenner en som er god på å bygge PC-er, men han bor ganske langt unna, så hadde vært greit hvis det gikk an å bestille en sånn bygge-dings, så den kommer ferdig satt sammen i posten... :)

Går det an? Prøvde å sende en mail til Netshop, men har ikke fått svar... (Sendte i går)

Lenke til kommentar
Det er meningen ja. Isåfall så bør du ikke velge et hovedkort som bruker Nvidia chipsett, velg enten P35 eller x38. Da bør du gjøre slik som jeg sa tidligere. Bytt til Asus p5e og 2*ati x2900.

 

Hvorfor vile du at han skulle bytte hovedkortet? Skal selv kjøpe pc nå, og har satt det hovedkortet opp på handlelista. Kjenner en som er god i klokking, og har derfor blaner om å klokke. Men tilbake til kortet; ville du ha bytta det ut fordi det ikke er klokkevenlig? eller av temperaturmessige grunner? Vær snill å forklar meg hva som gjør at det er et dårlig hovedkort for klokking.

Lenke til kommentar

Knalloppsett det.

 

8800gt i SLI er en killerkombinasjon, med tanke på at 1 8800gt yter tett oppunder 8800GTX.

Broren min har en 20" ws med samme oppløsningen du har i oppsettet, og synes selv det kanskje blir litt smått, er nok en smaksak. Regner med du kanskje vil oppleve litt ghosting fra skjermen også med 8ms. Synes selv det er verdt å investere litt ekstra i en god skjerm, kanskje droppe SLI/Crossfire for å legge litt i en knallskjerm 22" :p

 

Kommer bare med noen ideer her, men ingen tvil om at oppsettet vil sparke fra seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...