Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Når jeg sitter og laster ned ting så logger internettet seg av :( Jeg har Bluecom ADSL 384kb/s kobla til en SMC ADSL Router. Det logger seg helt 100% av.. ingenting virker.. hvis jeg drar ut kontakten og tar den inn igjen virker det helt fint og hvis jeg kjører internette direkte til maskin går det også fint. Så det må være hubben. Wtf er galt? :grumpy:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva slags PPPoE bruker du? Software som ligger på maskina di eller bruker du routeren? At den kobler seg fra når linja ikke brukes er forståelig, men at den kobler seg fra mens den er i bruk er veldig rart. Sjekk instillinger i routeren.

 

hva f*** har dette med a7v8x å gjøre :evil: tosk
Jeg antar at han mistenker det innebygde NIC'et på A7V8X for å være synderen til hans problem. Jeg er enig med deg i at tittelen var elendig, men det er ingen grunn til å kalle han tosk for det :evil:
Lenke til kommentar

Mulig at ruteren har problemer med PPPOE (Noen D-link rutere har også det.....er ikke D-link og SMC noe av samme også, eller kanskje jeg roter nå..)

 

Hvis du har PPPoE vil jeg anbefale deg å teste med en annen ruter! (men vær sikker på at ikke linja disconnectes i modemet(at f.eks. "DSL lampa" slutter å lyse eller blinker..)

Lenke til kommentar

Stranden: Unnskyldt, ble veldig såret først :cry: , men du er OK.. :yes:

 

Ellers: DSL lampa virker hele tiden, er enig med i at tittelen er elendig. Det som er rart er at den virka supert etter formasjon, men nå er den :evil: av og på hele tiden.. sinssykt iriterende. Hva er PPoPE eller hva det het? Er det noe man kan fikse på? Routeren har foresten en firewall innebygd. Når linja er kobla til router --> maskin lyser ikke nettverkskårtet i det hele tatt, men nå når den er Modem --> Maskin så blinker den.. :S :-?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...