Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ville anbefalt Sony D3000. Men den har ikke Full HD, men har likevel støtte for Full HD. Forskjellen mellom full HD og HD ready er ikke så stor. Men ville heller ha prioritert 100 HZ og alle de andre kvalitets teknologiene som Sony bruker i D3000 serien!

 

https://prisguiden.no/product.php?productId=75482

 

og hvis man skal ha d3000 er det bare å løpe i (nett)butikken. den er på vei ut. ørten nye modeller hos sony i ca samme prisområde, men uten 100hz.

Lenke til kommentar

Du trenger ikke å gå så høyt i pris. :)

 

Sony Bravia KDL-40D3500 holder i massevis.

 

Men den første du linker til, W3000, støtter MPEG4-kryptering. Tunereren i TV-en vil trolig fungerer med det nye bakkenettet her til lands. Dessuten så har også 40D3500 støtte for 24p True Cinema - med andre ord vil TVen kunne vise deg film i samme hastighet (24 bilder per sekund) som på kino.

 

Så 40D3500 ville jeg gått for. :)

Lenke til kommentar

Da må du gå opp i modell, nemlig 40V3000. Men 2000,- ekstra for en HDMI-inngang til, støtte for DVB-C og litt bedre lysstyrke er egentlig ikke så ille. Så her må du ta avgjørelsen selv, med tanke på økonomien din.

 

Uten tvil: Sony Bravia fremfor Samsung - som det står per dags dato. Les her.

Endret av Onyx
Lenke til kommentar

Svarer på dine spørsmål;

 

1. Ja, det er en like god mulighet, så DVI er også å foretrekke. Som du sikkert vet, så inneholder HDMI både lyd- og bildesignal, mens DVI inneholder kun bildesignal.

 

2. Det går helt fint ann å koble disse TV-ene med en PC, men da må du passe på skjermkortet ditt har HDMI-utgang hvis du har tenkt å koble via HDMI. ;)

 

3. Bildet blir helt sikkert knall, og kan ikke tro at det kan bli dårlig. Men igjen her også, så sjekk om ditt skjermkort har HDCP-støtte hvis du vil ha kryptert HD-materiale sendt via PC-en og vist på TV. La oss ta et eksempel: Kjøper du en HD DVD-spiller til din PC i fremtiden, så kan skjermkortet fint vise en HD DVD-film. Hvis ikke HDCP er støttet, så vil du sannsynlig ikke få noe bildet, siden HD DVD-innholdet er garantert kryptert. HDMI er også satt opp slik at det sender krypterte signaler, men støtte for HDCP må være tilstede både i skjerm og sender. PS3 støtter selvfølgelig HDCP, og det samme gjør Sony Bravia-skjermene.

 

;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...