Gå til innhold

Noen med erfaring av HP nc 8510p?


Bodyworks

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

HP Compaq 8510p leveres med ATI HD 2600 grfaikkort. Dette kortet yter omtrent likt med Nvidia 8600GT, altså ca. 3300 mark i 3dMark06.

 

Parrer man et slikt grafikkort til en 2,4 core duo prosessor og slenger det ned i et kabinett som tåler å bli tatt med på tur og som har innebygget sikkerhetsfunksjoner ment for bedriftsmarkedet, har man en maskin som burde være veldig interessant for de aller fleste. Når den i tillegg ikke koster mere enn i underkant av kr. 13.000,- vil jeg mene at dette er det beste tilbudet på markedet for tiden.

Lenke til kommentar

Jeg fikk 8510'en min for 3 uker siden, 2x 2.4 ghz, 4gb ram og radeon 2600. Veldig lite å utsette på maskinen: Suveren skjerm, fantastisk build-quality (ikkeno plastikk eller kirk), kjapp som bare pokker, ypperlig batterilevetid, kjører de fleste nye spill (bioshock funker på medium settings, men ikke forvent høy FPS..). Kjører linux i vmware under vista, og alt går fantastisk kjapt. Anbefales på det sterkeste! Trekker ikke akkurat ned at tastaturet + touchpad er veldig bra. Og alt til 2.8 kg.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Virker veldig bra ja. Har sammenlignet med Asus G1s og Asus V1s, men er usikker på batterilevetid/kvalitet på de.

 

Eneste jeg ikke liker er at 8510p ikke har Express card tilkobling (bare gamle PC card/PCMCIA) eller eSATA (ny ekstern tilkobling for harddisk og kanskje annet).

 

Hvor mye vil dette ha å si? :hmm:

Du får Express card tilkobling hvis du bruker Advanced Docking Station.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...