Gå til innhold

alternativer til the guild 2?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vel, det som kom umiddelbart til minne for min del er jo Patrician. Det har en noe annerledes grafikk og opplegg men handler om å bli en stor hanseat og få en armada av handleskip. Anbefales uavhengig av the guild. Det er muligens litt mer omfattende og vanskelig, i form av at man må bruke endel tid i det.

 

eg venter på det siste patrician som skal komme. eg har prøvd 3'eren. var bra det. men eg vart ikkje helt hekta :/

Lenke til kommentar

Patrician 3 er vet det spillet som ligger nærmest. Ellers kan du jo ta en titt på Port Royale 2 eller Tortuga. Begge to er ganske like til Patrician 3, men i en litt annen setting (Port Royale), og et annet fokus (Tortuga).

 

Ellers, hvis du ikke har prøvd det originale The Guild, er det verdt en titt. Det er litt annerledes enn 2ern. Ganske mange bugs der også, men andre bugs. Og AIen er antageligvis noen hakk hvassere.

Lenke til kommentar

Jeg synes The Guild 2 var "vanskelig" jeg var baker (som jeg alltid vil være) og jeg tok over mye, men jeg ble robba så mye, så jeg glemte hva jeg skulle gjøre neste, hvordan jeg leide hær, etc. Men hvis noevet om noen sånne spill der man kan være baker i RPG så ville jeg satt pris på det ;) Merklig, jeg fant ingen bugs jeg :|

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...