Gå til innhold

[AoC]Søker norsk guild!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei Sverre. Er du innteresert i en helnorsk guild, som kommer til å spille på en PvP server er The Dragonfell Tribe et godt valg ;) Hjemmesiden er http://thedragonfelltribe.net/aoc , Ta også en titt innom forumet, http://www.thedragonfelltribe.net/forum/index.php. Det er også et medlemmsforum der det meste av diskusjonen foregår om du får godkjent søknaden din :) Sleng inn en søknad så får du sikkert et positivt svar.

Lenke til kommentar
Hadde jo hvert greit om du leste hva han ba om før du postet. Han vil ha en Guild på en PvP server. Mor`di skal starte på en PvE server ;)

Hehe.. hadde jo vert greit om du leste hva guildet vårt skal før _du_ posta, vi har ikke bestemmt hvilken server vi skal på enda.. jeg argumenterer hardt for en pvp server..

 

hvorfor i allhverden vil du inn i et norsk guild?, kommer til å være kjedeligste guildet ever

 

Ja, kjempe dødsteit å faktisk bli kjent med folka du spiller med, gå å ta en pils med de og sånn.. drit å bli kjent med nye folk som man har sjanse til å bli venner med.. Jeg tror at utsagnet ditt må være noe av det mest verdiløse og ugjennomtenkte og urelevante foruminlegget som noen sinne er skrevet.

 

Hvis du i det minste hadde tatt med en form for begrunnelse, så hadde vi andre i allefall hatt noe igjen for inlegget ditt med det er bare et utsagn.. og et relativt teit et også..

Lenke til kommentar
Hehe.. hadde jo vert greit om du leste hva guildet vårt skal før _du_ posta, vi har ikke bestemmt hvilken server vi skal på enda.. jeg argumenterer hardt for en pvp server..

Okay, men samtlige poster ommhandlet servervalg har det ganske tydelig hva dere kommer til å velge. Om jeg ikke har tolket alt feil, har noen kompiser som har joina Morradi, begge to trodde valget var tatt (pve) etter det de fortod. som du selv sier. så når en kar leter etter en pvp server guild er det jo ikke spesielt hensiktsmessig å joine en guild som mest sannsynelig joiner en pve server. refererer også til diskusjonen du hadde med Oophus ang servervalg ;)

 

du er for pvp server sier du? link fra Mor`di forumet under

Quote Hallgeir: Jeg er for Normal server..

rett og slett fordi jeg hater å bli ganka.. det kan ødelegge dagen min.. hvis jeg vil spille pvp så går jeg der man gjør det. I border Kingdoms.. det er også kun der man kan få blood money.. derfor høres det bare teit ut med pvp utenom..

http://www.mordi.net/phpBB3/viewtopic.php?f=4&t=207

Så kansje jeg hadde gjort leksa mi før jeg posta? mulig du endrer mening, orket ikke alle 18 sidene ;)

 

Men om du sier du er for pvp server tror jeg deg, alle kan forandre mening :) Tror vi kan legge dette emnet dødt nå.

Endret av Christeven
Lenke til kommentar
ja, vi kan legge det dødt.. men det er enda ikke bestemmt hvilken type server vi skal spille på, jeg vil på en pvp server, helst rppvp men går dit guildet stemmer..

Så dere vil spille på en RP server? hm.. det er veldig, veldig sære servere om populasjonen går inn for RP. RP erne har også ofte en veldig liten toleranse for spillere som ikke RP på en slik server, de blir også ganske fort flyttet fra serveren av en GM, hvertfall i wow. Så er ikke lurt å ta med folk som ikke vil drive med rollespill på en RP server, da ødlegges mye av opplevelsen til de som vil det. Mulig de fleste av deres medlemmer vil det, men tvilsomt at 400+ rollespillere har funnet veien til deres guild før de fant ut at dere skulle drive med det :p

men hva vet jeg, lykke til om en RP server blir valget.

Lenke til kommentar

Ganske komisk og se at alle members av morradi guildet faktisk har forskjellige meninger, "vi skal spille på PVP", "vi skal spille på RP", mens på forumet deres vil over halvparten spille på PVE server. Hva kan man si....

 

Kan vel i alle fall si til tråd-starter at hvis du vil ha ett guild på en PVP server, så velg en guild som faktisk har bestemt seg ;)

Lenke til kommentar
Så dere vil spille på en RP server? hm.. det er veldig, veldig sære servere om populasjonen går inn for RP. RP erne har også ofte en veldig liten toleranse for spillere som ikke RP på en slik server, de blir også ganske fort flyttet fra serveren av en GM, hvertfall i wow. Så er ikke lurt å ta med folk som ikke vil drive med rollespill på en RP server, da ødlegges mye av opplevelsen til de som vil det. Mulig de fleste av deres medlemmer vil det, men tvilsomt at 400+ rollespillere har funnet veien til deres guild før de fant ut at dere skulle drive med det :p

men hva vet jeg, lykke til om en RP server blir valget.

 

 

Hei,

 

Guilden vår er delt opp tre kaster pve,pvp og rp. så nei alle trenger ikke å drive med rp.

 

Som som sagt så kommer vi til ja en stemme på hva slags server vi skal ta nærmere

realease.

 

Til du som vil joine en helnorsk guild som har bestemt seg for pvp

vile jeg gått for The Axeman. Lykke til uansett

Lenke til kommentar
Hei,Guilden vår er delt opp tre kaster pve,pvp og rp. så nei alle trenger ikke å drive med rp.Som som sagt så kommer vi til ja en stemme på hva slags server vi skal ta nærmererealease.
Om dere skal spille på RP server alle drive med RP, ellers blir man kicket fra serveren. Er du klar over hva en Rp server innebærer? for det utsagnet der siere anderledes. Tror du ikke resten av serveren driter i om guilden er delt opp i kaster? de har valgt en RP server for å spille med andre folk som liker og driver med RP, folk som ikke gjør det kan og vil ødelegger opplevelsen deres. Endret av Christeven
Lenke til kommentar

her er en post der johncl forklare hva som foregår på en RP server. /fra Lotro forumet)

 

Wall of tex warning:

Kanskje på tide dette blir en sticky på forumet. RP = Role Play = rollespill. Meningen med disse serverene er at du utøver karakteren din så godt som mulig som om han var ekte. Mao du kontrollerer ikke spilleren din, du ER spilleren!

 

Feks, du løper ikke opp til noen og skriver: "lol, kul hatt, bra stats - hvor fikk du den?" Men legger heller sjelen din i det som om du var karakteren din for virkelig. Kanskje det er en dverg og du er en alv, da kan det hende du egentlig ikke vil snakke med dvergen i utgangspunktet. Evt, hvis det er noen du har lyst å snakke med formulerer deg mer som. "Excuse me. Do you mind if I ask you a question?".... etc.

 

Graden av rollespill kan man ta så langt man vil, men ikke nødvendig for å gjøre det interessant. Noen vil nok syntes enkelte tar det litt for langt.

 

Man prater heller ikke om stats, hvis du ikke kan forestille deg et online RPG uten å tenke stadig på stats så er ikke RP noe for deg. Man bruker heller ikke kanaler for å gjøre "shortcuts" i å finne løsningen på et quest. Man "later" som at verden er ekte og man snakker med andre for å få tips og hjelp. Skulle du være i nød kan du bruke den såkalte OOC kanalen - eller "Out Of Character" kanalen.

Mao samtaler og spørsmål som om du var en som kontrollerte karakteren din - og ikke en som ER karakteren. Mange vil nok betrakte RP som nerdete - men for mange er dette også en verdifull innlevelse - på samme måte som man må bruke fantasien fullt ut i et pen-and-paper RPG - hvor grafikken er heller dårlig.

 

For en RP spiller vil nok LOTRO eller AoC være kongen på tronen siden mulighetene for å utøve et rollespill er mye større her. Mengden RP spillere er stor, det kan fort sees på folks reaksjoner på diverse sammenligninger med WoW, som er overfokusert på stats og har en tyngde i leet-språklige smårollinger.

For en RP spiller er bare det faktum at det er Tolkiens/Howards verden man vandrer rundt så stor at mye "bagateller" kommer i bakgrunnen - noe som ofte skiller RP spiller fra en typisk WoW spiller som er glad i PvP og epics. Dette blir videre tatt vare på av at spillere som faktisk ønsker å rollespille joiner en RP server og at folk som ikke driver med det holder seg unna. Årsaken er rett og slett at karakterer som IPwnGandalf og Legoklosslass har en tendens til å "ødelegge" opplevelsen for RP spillere.

 

Samt at man dessverre ikke har muligheten til å skjerme seg mot masse dustete spørsmål som tydligvis er OOC.Så hvis du er i tvil, ikke join en RP server... sjansene er stor for at du ødelegger opplevelsen for andre med lolz og pwns.

 

Her er ytterligere noen eksempler på RP kontra vanlig spilling.Du har for eksempel gått opp en level. Vel, i den virkelige verden går vi jo ikke "opp en level" - men man betrakter det heller som graden av mestring. Så hvis du går opp en level så ville du sikkert skrevet "DING!" på guild chatten din - men på en RP server bør du heller skrive noe slikt som "I feel more confident in my skills now that I have gained all this new knowledge". Ser du forskjellen?

 

Noen tar RP langt ved at de f.eks. sier at guild chat er "off limits", dvs har du noe å si så bruker du /say eller hvis du er nært noen så bruker du /whisper. Mao kan du ikke hviske til noen på andre siden av kartet. Ønsker du å nå noen må du kanskje sende et brev til de om å avtale et møte til et tidspunkt. Det samme gjelder guild/kinship møter hvor lederene må da sende ut inkalling per brev.

 

Del 2:

 

Et annet eksempel er spising og drikking. Du kan f.eks. si at karakteren din må drikke eller spise hver dag. Hvis ikke må du "late som om" han er tørst eller sulten. Noen spiller kanskje på den måten at de sover om natten... ja faktisk er afk hele natten. Andre quester gjerne gjennom natten men er så "sliten" på morgenkvisten at de må hvile ut over dagen og kanskje bruke en dag på komme seg skikkelig på bena igjen. Tenk hvordan ditt ekte liv er - RP er å gjøre spillet mer realistisk og likt et ekte liv, men innenfor rammene spillet tillater i stedet.

 

RP spillere vil typisk ønske slike ting som player housing/city, sjonglering, spille instrumenter, danse, alkohol, etc. Mao ting som ikke gir deg noe form for xp, loot eller annet. Det er bare viktige deler for å leve seg inn i verden.

 

En RP'er spiller heller ikke Stairway to Heaven på lute'n sin heller... En RP spiller vil også levle relativt sent for store deler av tiden går ut på å utøve sin rolle og ikke bare suse gjennom quester for å få max XP i en spillesesjon.Ok, håper dette gir litt lys på hva RP egentlig er. Som sagt, graden av rollespill kan man variere selv, men er man i et kinship så kan det hende disse "uskrevne" reglene er viktige og må holdes for at man skal kunne fortsatt være medlem.

Endret av Christeven
Lenke til kommentar

veldig bra innlegg om RP.. kan jeg bruke det når jeg legger frem at jeg helst vil på en rpvp server?

 

men du har helt rett, rp er ikke for alle, selv om jeg føler at til tider kan det øke opplevelsen.. men selv om jeg spiller på pr-servere er det ikke alltid jeg spiller rp. Sånn jeg gjorde det i wow, var jeg ute og "grinda quest", så når jeg var lei av det gikk jeg inn til byen og rp'a ei stund..

Lenke til kommentar
veldig bra innlegg om RP.. kan jeg bruke det når jeg legger frem at jeg helst vil på en rpvp server?

 

men du har helt rett, rp er ikke for alle, selv om jeg føler at til tider kan det øke opplevelsen.. men selv om jeg spiller på pr-servere er det ikke alltid jeg spiller rp. Sånn jeg gjorde det i wow, var jeg ute og "grinda quest", så når jeg var lei av det gikk jeg inn til byen og rp'a ei stund..

 

ja stemmer det, bare sier at folk som overhodet ikke vil spille Rp ikke burde spille på en slik server. Om du vil bruke rp innlegget så ser jeg ingen hinder for det :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...