Gå til innhold

MS Exchange 2003 + public folder + e-mail


Perazzi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
jeg regner med det er Journalføring på exchange-serveren som gjør susen.

 

XADM: How to Enable the "Message Journaling" Function for an Exchange Server Mailbox Store

9624824[/snapback]

 

Takker for svar. På punkt 2 står det at jeg skal klikke på Storage Group - antar at det er First Storage Group - videre så står det at jeg skal høyreklikke på en av mailboksene som er listet opp og deretter klikke på egenskaper...Under First Storage Group har jeg bare Mailbox Store og Public Folders, dobbeltklikker jeg på Mailbox Store blir mailboksene listet opp men det er ikke mulig å velge egenskaper på noen av de..

Høyreklikker jeg direkte på Mailbox Store får jeg opp egenskapene, men der får jeg ikke valgt den public folderen som jeg opprettet, kun en av mailkontoene..

Velger jeg den mailkontoen som skal brukes her så blir jo ikke mailene lagt i public folderen for jeg har jo ikke knyttet denne adressen til public folderen.

 

Vet du hvordan jeg gjør det?

Lenke til kommentar
Jeg har nå opprettet en public folder på MS Exchange 2003 serveren min, denne skal fungere som en felles innboks..Hvordan bestemmer jeg at mail som f. eks sendes til [email protected] skal havne i denne public folder mappen?

9624711[/snapback]

Using a public folder as a mailbox

 

Message journaling er ment for noe helt annet, nemlig arkivering av både utgående og innkommende mail for mailboxer i en storage group om jeg ikke husker helt feil.

 

Forøvrig anbefaler ikke lenger Microsoft å bruke folder, og Exchange 2007 har denne funksjonaliteten kun for bakoverkompatibilitet. Man kan opprette en egen mailboks som flere har tilgang til, eller benytte SharePoint Services, og rent personlig tar jeg ikke i SharePoint hvis jeg ikke er nødt.

Endret av roac
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...