Gå til innhold

Høye temperaturer på CPU


Islanbadsj

Anbefalte innlegg

Har akkurat innstalert en AMD athlon 64 X2 4200+, og den virker en stund ved spill, men til slutt blir det for varmt og dataen slår seg av. Driver en stress test nå, er litt usikker på hva som er hva, men regner med at det er den som ligger på rundt 80/90 grader...

 

Sitter med åpent kabinett nå, men det burde vel ikke være så varmt uansett. Har en slik kjøler, men lurer på om jeg skal prøve å montere den på nytt å se om det blir mer vellykket.

 

Var en vifte som hadde stoppet som muligens gjorde at det ble for varmt, men 80 grader er for mye uansett.

post-65342-1191074775_thumb.png

Endret av Islanbadsj
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke overklokket nei, hva skal v-core være på da?

 

EDIT: Satte v-core til 1.35v, nå kommer den ikke over 60 grader under load. Vil si problemt er fikset. Vet i alle fall at prosessoren tåler mye volt hvis kjølinga skulle bli bedre da. :p Tror det er dataen som har ordnet selv, den sotd jo også på 240fsb, når det egentlig skal være 220.

Endret av Islanbadsj
Lenke til kommentar

Har lignende problem med athlon64 x2 4600+ cpu etter at jeg måtte bytte HK på RMA. Bruker stock kjøler med arcticsilver s5 kjølepasta. Rett etter at hk ble bytta var tempen rundt 35-45C, men nå er den fort oppi 60C. Kan sitte i bios og bare se hvordan gradene stiger hele tiden.

 

Skal kjøre prime95 og se temp med full load og idle, men det er vel ikke normalt at den blir så varm? Før RMA stod den også med stock kjøler og kjølepasta som var påført kjøler fra fabrikk og kom nesten aldri over 50C

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...