Gå til innhold

Snurring - til lekre småretter!


Isbilen

Anbefalte innlegg

Her for sikkert over halvannet år siden følte jeg meg litt vel eventyrlysten mellom hyllene på Rimi. Resultatet ble at jeg kom hjem med en boks Snurring. Jeg har siden byttet leilighet, og boksen fulgte med på lasset. Nå står den på hylla over brødfjøla og venter på å bli spist.

 

snurring.jpg

 

Problemet er at bildene på siden ikke er spesielt apetittvekkende. Innholdet ser ut som noe som har kommet i retur ut av en katt, og innbyr ikke til fortæring sånn med det første. Nå begynner jeg å synes synd på den. Det ville være dårlig gjort av meg å ikke la den stakkars boksen oppfylle sin funksjon her i verden, den kan jo ikke noe for at innholdet ikke ser ut i månelys. Den må spises, og det snart, før karmaen min går gjennom gulvet.

 

Jeg må altså lage noe av den. Et av fotografiene viser snurringen sammen med en klatt spaghetti, men jeg har litt vanskelig for å forestille meg at erter, kjøtt og flesk passer noe særlig sammen med pasta.

 

Hva er godt med snurring? Det skal visst ligne ganske mye på feltrasjonene i militæret, men der har jeg aldri vært, så kanskje noen derfra kan gi meg noen gode tips? Andre snurringkyndige er også velkomne, verneplikt avtjent eller ikke. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Varmet den i panne og spiste den sammen med et par brødskiver til middag i dag (yay for søndag). Smakte litt bedre enn Trondhjems erter, kjøtt og flesk, som i grunnen ikke er så mye å skryte av. Men fy flate så salt, jeg er knusktørr i kjeften. Tror ikke jeg kommer til å kjøpe dette så ofte, med mindre det er ekstremt billig.

Lenke til kommentar
RSP er tingen ja  :dribble:

Tror det koster 23kr på nærbutikken her for Snurring.

Var det salt, da må det være veldig godt dagen etter en fyllekule!

9576369[/snapback]

Sikkert, men det bør spises med bind for øynene. Sitte og være kvalm og spise noe som ser ut som oppkast høres ikke ut som noen suksessoppskrift.

Lenke til kommentar

Snurring er gode greier. Særlig på hyttetur, eller tur hvor man har med seg stormkjøkken og mat generelt sett.

Akkurat som turproviant, er dette utmerket mat når man er ursulten og trenger næring fordi man skal ut og farte mye rundt omkring med tunge bører og ikke har spist i løpet av helga pga. mangel på mat og penger.

 

Når man er heldig og finner en boks snurring i en gammel sekk og fyrer det opp i panne, er det herlig. Rett og slett herlig.

 

Snurring og Turproviant spises gjerne en gang i måneden, når jeg føler jeg vil mimre tilbake til gode, gamle hytteturer, eller bare ikke orker å lage noe fancy pytt i panne og er smålei speilegg.

Med en boks Guinness, har jeg mat for en hel dag.

 

Ganske perfekt, spør du meg :D

Lenke til kommentar

Snurring er fabelaktig godt, synes jeg. Stek det i pannen og spis. En brødskive med godt med smør på utgjør alt nødvendig tilbehør.

 

For meg er snurring som ribbe eller champagne: Forbeholdt spesielle anledninger. Jeg har hørt at snurring serveres kardinalene når de samles ved høytideligheter i Vatikanet, og at snurring er forrett ved norske ambassademiddager.

 

(Vel, kanskje ikke, men det hadde sikkert blitt suksess.)

 

Poenget er: Snurring er aldeles ikke ueffent, spør du meg.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...