Gå til innhold

Hva skal dere bli?


sxs

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Per dags dato er det litt usikkert enda. Men har tenkt mye på maskiningeniør, og muligens mastergrad hvis motivasjonen er der.

 

Næmen, du er også her:P

 

 

Er laboratorielærling for øyeblikket, tenkte jeg skulle fullføre det siste året og deretter satse på å studere til maskiningeniør. Hvis jeg ikke sporer av i millitæret da:) Time will tell^^

Lenke til kommentar
Lurer på hvor mange her som har klare planer om hva de skal bli :)

Selv skal jeg fullføre vk2 med elektronikk (maritim fordypning) og begynne på sjøfartsfag neste år. Vil bli styrmann(dekkoffiser). Hva med dere?

 

 

Hva man skal bli ja... Det viktigste er vel at man har tid og penger nok til å kunne gjøre det man har lyst til. Det er jo nok av folk som går på jobb kun for tjene penger til livets opphold. En drømmejobb for meg inneholder en del reising, god inntekt, mye fritid, kunne hjelpe andre - med andre ord så driver jeg rett og slett mitt eget firma jeg da - innenfor forretningsrådgivning... Det ble drømmejobben for meg..

Lenke til kommentar
Jeg skal ta utdannelsen innen film. Største drømmen er å bli regissør.

 

Vurderer det samme, Lillehammer?

 

 

naah, bare 6 personer som kommer inn på året ( etter det jeg har lest), og etter min mening har norge litt for liten kompetanse innen filmprod. Vurderer å studere i England.

Lenke til kommentar

Jagerflyger skal jeg bli :)

elsker fly og alt som har med det å gjøre :thumbup:

 

Pleier å sette meg mål og oppnå dem, det føles så bra/riktig. Dette er mitt store mål.

Jeg blir uansett lykkelig som pilot.

 

Mener at de fleste kan bli akkuratt det de vil bare de er motivert nok. :D

Endret av totro
Lenke til kommentar

Ingen mål, egentlig.. Mål resulterer i skuffelse!

En jobb er for øyeblikket mitt "mål" :) Innen hva, vet jeg ikke.

Har lyst på en jobb der man gjør lite, jobber hjemmefra, tjener flesk... får tilgang til firma ferrarien.. blir sendt runt i verden for å gi en karakter på 6stjerners hotel.. mhm yes, der har vi det.

Lenke til kommentar

Har gått første året på elektro, og dette året(andre året) skal eg gå data og elektronikk. Tredje året skal eg ta påbygging til studiekompetanse (berre for å fortsette å gå på skule for å vere i eit skulemiljø, delta på alle festane, vere sosial osv.)

 

På samme tid som eg fullfører skulegangen, skal eg tjene meg rik igjennom internett. Eg skal programmere mange populære nettsider på engelsk slik at eg samtidig forbedrer mine engelske kunnskapar. Når eg har tjent meg opp litt startpenger, så skal eg begynne å spille på online casinoer 2 timer for dagen heilt til eg blir milionær. Når eg er milionær investerer eg pengene i noko smart og blir enda rikare.

 

Og så etter militæret (om eg skal dit..) reiser eg rundt i verden utan noko fast jobb. Eg skal kunne jobbe frå alle plasser eg kan koble meg til internet. Og så flytter eg til Los Angeles, kjøper eit heilt rått hus og ein heftig bil. Når det har gått nokre månader og eg har komt litt inn i miljøet (fått venner, bekjente osv...), blir eg kompis med Hugh Hefner og går på alle dei ville festane han har på the mansion. Og så får eg jobb i Playboy og tar over etter Hugh Hefner når han ... dør.

 

Etter det, så tar eg alt som det kjem og nyter livet :]]] Orker ikkje å knytte meg til eit spessielt yrke og å jobbe hardt 8 timer kvar dag når eg kan bli milionær ved å jobbe mindre og ved å vere smart.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...