Gå til innhold

HTC S710. Bra telefon?


tOREEE

Anbefalte innlegg

Heisann!

Har funnet ut at jeg har veldig lyst på en smart-telefon, så jeg kan sjekke enkle internettsider iblant og slike ting. Har sett på en HTC S710 for det meste. Den ser bra ut, og den koster ikke mye.. Er den verdt det? Finnes det bedre telefoner i den prisklassen?

Og, har den innebygd 3,5mm minijack? Hvilket minnekort bruker den? Hadde vært veldig kult å brukt den som en fullverdig mp3 spiller! :)

Jeg skal også ha nytt abonnement, og lurer på om prisene for å bruke internett er ganske stive, uansett abonnement? Hva kan anbefales?

På forhånd takk! :cool:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den har ikke innebygd minijack, men den har a2dp for trådløs musikk. Den bruker MicroSD. Skal du bare surfe litt nå og da så er vel ikke prisene så stive, selv om det lønner seg å være i en wlan-sone når man skal surfe. Media Player er vedlig god med spillelister, lyden i det hele tatt er ganske god, og veldig oversiktelig.

Lenke til kommentar

Har enda et nytt spørsmål.. Koster det noe å bruke GPRS(EDGE) nettet?

 

Edit: Ringte til Telenor nå, og de opplyste meg at det var maks 10kr for GPRS trafikk pr. dag, og 50kr maks om man brukte www (world wide web). Men, vil tro at Windows Live Messenger ligger inne i WM6. Når man bruker dette, er man da på GPRS nettet, eller på world wide web? Lurer fryktelig på dette, så det hadde vært fint om jeg hadde fått noen flere svar! :)

Endret av torenym
Lenke til kommentar

Jeg har brukt S710 i noen måneder nå. Er svært fornøyd!

 

Den har en genial adressebok som gjør at du kan søke opp enten ved nummer eller ved navn. Skal du f.eks ringe "Ola Nordmann", skriver du bare "nord..." så kommer automatisk Ola Nordmann opp.

 

Jeg synes sms-systemet er svært bra! Er litt overgang fra Nokia/SE, men når du blir vandt til det går det som en drøm og du lengter ikke tilbake :)

 

Mulighetene for e-post er meget bra!

 

Du har WLAN, så du kan f.eks bruke Skype, og ikke minst surfe gratis når du er på farten der slike trådløse soner finnes. Muligheten for Skype er utrolig bra når du er i utlandet bl.a.!

 

Når det gjelder synkronisering mot Outlook merker man at det er windows som snakker mot windows. Synkroniseringen går helt knirkefritt.

 

Når det gjelder kamera har jeg kun brukt dette et par ganger, men det kan dessverre ikke måle seg med f.eks. K800 o.l.

 

Ble litt av en skryteliste, men har i grunn ikke noe negativt å si om telefonen. Har brukt ulike "toppmodeller" fra Nokia og SE og jeg synes S710 er blant de bedre jeg har prøvd når det gjelder telefoner i proffsegmentet.

 

Eneste fillesaken jeg har å sette fingeren på er nokså små taster på QWERT-tastaturet, men dette er en vanesak. Om du ikke har så kraftige never som meg så går nok det bra :p Bedre med små taster enn stor og klumpete telefon.

 

Lykke til med kjøp av HTC S710! Du vil ikke angre :)

Lenke til kommentar
Kjøpte meg akkurat en sånn overgang via eBay. Kosta meg en femtilapp inkludert frakt.

 

Og ja, telefonen støtter microSDHC, har et slikt i min nå. :)

9552640[/snapback]

Høres knall ut! :) Noen som bruker den mye til surfing? Er det dyrt? Har lest at om man bruker Opera Mobile, så skal det være så mye billigere. Er det slik på Windows Mobile også?

Lenke til kommentar

Hei

Du betaler pr. MB du overfører til telefonen. Det gjelder både for innkommende og utgående trafikk. Live Messenger prises etter GPRS bruk og ikke WAP surfing.

 

Opera komprimerer nok dataene litt bedre enn Internet Explorer, og kan kanskje gjøre at det blir noe billigere. Du kan enten benytte deg av Opera Mini, eller kjøpe Opera sin smartphone versjon.

Lenke til kommentar

Hei,

 

Jeg har denne tlf som arbeids tlf, og synes tastene er altfor småe.. det hender jeg trykker feil knapp..når jeg skriver sms/taster nr... :roll: kanskje en vane sak..? jeg vet ikke..har hatt flere tlf igjennom tiden og synes tastene kunne ha vært større/ brukervennlig på denne tlf.

 

ellers er den en fin tlf.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...