Gå til innhold

Kritikk på bilder ønskes


Anbefalte innlegg

Lurer på om noen vil gi litt kritikk på noen av bildene mine jeg. :)

 

Between The Two Of Us

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Between_The_Two_Of_Us_by_kaoticum.jpg

 

Crack

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Crack_by_kaoticum.jpg

 

Cold Reflections

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Cold_Reflections_by_kaoticum.jpg

 

The Dark Nothing

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
The_Dark_Nothing_by_kaoticum.jpg

 

 

 

Takker og bukker. :)

Endret av bjorshol
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"Crack" sitter som et skudd. Riktig lys, riktig prosessering. Og motivet er kult - en sår som avslører det som ligger bak.

 

"Cold reflections" er også et bra bilde - pene farger, stilig rot. Men du har dratt for hardt i "clarity" i lightroom (eller et annet sted). Halo-effekten dette gir er for kraftig..

 

"The dark nothing" synes jeg er for hardt belyst. Det er ingen teksturer i matieralet, og bildet er stort sett litt for lyst.

 

"Between the two of us" er et superpent motiv med hestene som er så glade i hverandre og de flotte fargene. Men dessverre er det ikke helt riktig belyst, så den sort hesten blir litt vel borte-vekke. Bakgrunnen er også litt for lys i forhold til resten av bildet. Og jeg synes at halo-effekten fra clarity blir litt for fremtredende her også. Bildet hadde blitt bedre om du hadde stått litt lenger til venstre, for da hadde lyset truffet bedre.

 

Altialt - bra! :)

Lenke til kommentar

Jeg liker også bildene, med en klar favoritt i crack. Synes egentlig ikke man skal legge ut så sprikende motiver som dette, fordi det blir liksom mer enn en tråd. Du viser at du behersker de fleste aspekter bra, men lurer litt på om du er usikker på om bildene dine holder. Det er fordi de fleste har en kraftig ramme, og noen ganger ganske upassende sådan.

Alt i alt gode bilder, altså.

Endret av PMnormal
Lenke til kommentar

Jeg nevnte ikke tidligere at jeg synes det å skjule bildene i en bildekritikk er dumt. Det er greit hvis vi kan få se thumbs uten å måtte klikke på dem, slik at man raskt kan vurdere om tråden er noe å bruke tid på. Nå var jo dine bilder verdt å bruke litt tid på, så det hadde ingen betydning her. Jeg synes at du i fremtiden kan forholde deg til den måten de fleste gjør det på, og det gjelder også alle andre. Den måten å vise bildene på i bk er faktisk ikke bra, fordi det tvinger oss til å bruke lenger tid på tråden enn nødvendig. Det er greit at man ønsker at publikum skal bruke tid på bildene man legger ut, men det er ikke greit å tvinge folk til det. Da er det nemlig fare for at f.eks. jeg bare hopper over tråden, fordi man ikke har tid til å sjekke alle tråder skikkelig. Det har forekommet for meg, og av og til har jeg ikke giddet å kommentere bilder som er presentert på den måten.

 

Moralen i dette innlegget er å oppfordre dere til å gjøre bildene lett tilgjengelige for publikum, for den servicen kan vi forlange hvis man ber om kommentarer på bildene sine.

Lenke til kommentar

Cold reflections er et suverænt smukt billede. jpsalvesen har ret i, at der er kommet lidt halo-effekt, noget som du nok nemt kan rette op på ud fra originalen. Jeg så det ikke, før jeg læste hans kommentar, men det ville være bedre, hvis du kan undgå det. Men det er klart min favorit.

 

Crack er også rigtigt god, teknisk meget flot udført. Det er dog et motiv, som jeg synes jeg har set før. Måske taler naturfotos bare mere til mig end billeder af storbyforfald, men ingen tvivl om at det er et veludført motiv.

 

Dark Nothing er en ok idé, men fanger ikke helt som foto, i mine øjne.

 

Hestene er fine. Men både belysning og komposition er lidt problematisk for mig. Farverne er ganske flotte, men de mørke halse gør, at hestesilhouetterne smelter sammen til en lidt uformelig klump, og jeg ville gerne have haft en lille smule mere afstand også.

 

Gode fotos! Glæder mig til at se flere!

(Og måske bare et udtryk for dårlig smag fra min side, men jeg kan godt lide rammerne)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...