Gå til innhold

Anbefal DS-spill emnet!


Bamsemumsen

Anbefalte innlegg

Heisann! Jeg har spilt en del spill til Nintendo DS, men jeg tviler på at det bare eg jeg som synes spillfronten ser litt svak ut. Eneste jeg gleder meg til er The Legend of Zelda: Phantom Hourglass. Hvilke andre spill har vi i vente, eller hvilke spill har jeg gått glipp av som er ute?

 

Har spilt Animal Crossing: Wild World, Pokemon Sapphire, Phoenix Wright: Ace Attorney, Mario Kart DS, Super Mario 64, Advance Wars: Dual Strike, Brain Age, Zoo Keeper, Hotel Dusk: Room 215, Another Code: Two Memories, Resident Evil: Deadly Silence, New Super Mario Bros og Yoshi's Island. Jeg er ikke noe bortskjemt drittunge som kjøper masse spill og spiller dem en gang. Har kjøpt og solgt spill, derfor har jeg fått sjangsen til å teste en del titler. De jeg har igjen som jeg spiller er Pokemon Diamond og Phoenix Wright: Ace Attorney.

 

Selger forresten Mario Kart DS og Animal Crossing: Wild World hvis noen er interesserte.

 

Vet du om noen bra spill jeg eller andre bør vite om, og teste? Anbefal dem her! Skriv titlen og noen linjer om hva som gjør det bra, eventuelt skriv om spill som kommer snart og hva vi har i vente fra dem.

 

Håper det er litt interesse for NDS, virker ikke helt slik på Diskusjon.no/Spill/Nintendo. :tease:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har spilt svært lite av denne typen spill før, så det er begrenset over hva jeg kan sammenligne det med..

Hvis du har spilt Bust-A-Groove eller noen av minispilla på GTA3:SA, så går det sånn cirka ut på det samme, med unntak av at du spiller med stylusen.

 

Sjekk ut

videoen på YouTube, så får du en god følelse over hva det dreier seg om.
Lenke til kommentar

Kan anbefale:

 

New Super Mario Bros

- Klassisk Mario i oppgradert grafikk, samt nye muligheter og powerups, som feks. megasopp og minisopp! Det følger også med en del minispill man kan spille med en venn som eier samme spillet! Man kan nesten ikke gå feil med Mario (Super Mario Sunshine på Gamecube :nei:), så hvis du har kjennskap til denne figuren fra før, noe jeg tror du har, så anbefales dette!

 

Castlevania: Portrait Of Ruin

- Adventure spill i klassisk Castlevania stil. Slåss mot monster og andre hyggelige skapninger i Draculas borg, mens du samler våpen og andre ting som gjør karakteren din bedre! Man kontrollerer to personer; Jonathan, som er best med våpen og fysiske angrep, og Charlotte som er best med magi. Sammen utgjør de et flott team! Det finnes enda et Castlevania spill til DS, men det har jeg dessverre ikke prøvd selv, men kanskje noen andre kan anbefale det? Jeg anbefaler hvertfall dette!

 

Pokèmon Diamond/Pearl

- Jeg skal innrømme at det er passe barnslig at en kar på 21 år sitter og spiller Pokèmon, men fytti så gøy det er! Man blir umiddelbart hekta, siden spillet hele tiden går framover, og det er veldig lett å komme inn i! Har du spillt Pokèmon på enten Gameboy eller GBA, vil du ikke ha noe problem med å takle dette. Nye funksjoner er så klart lagt til i spillet, samt mange nye Pokèmons. Man finner også gamle kjente, så det blir riktig så trivelig! Dette spillet har utrolig lang levetid, så hvis du skal på lang biltur eller kjeder deg i høstregnet, anbefales dette på det sterkeste!

Lenke til kommentar

Jeg vil anbefale Ouendan 2 framfor Elite Beat Agents (samme type spill, men annen type musikk og historie). Disse spillene har jeg spilt i maaaaange maaaaaange timer. Enda morsomere er det hvis du har en kompis som også har det. Blir litt mer konkurranse-instinkt pga den :)

 

Mario Kart gir også mye for pengene, man har så masse ting og unlocke, og nå driver jeg med å slå alle Staff Ghostene på Trial Mode.

 

Ellers leker jeg med Brain Training, Phoenix Wright 2, og Picross (tall-puslespill).

 

Tetris DS er også helt genial, ikke bare et allminnelig tetris spill, men mange morsomme spillemåter, og ikke minst kan du spille mot folk på nett :)

 

Også har jeg importert Phoenix Wright 3, så den kommer nok i posten når jeg er ferdig med 2'ern. Tar jo en stund og spille gjennom disse, morsom tidsfordriv :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...