Gå til innhold

Det ultimate PC headset?


radivx

Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg er på jakt etter det ultimate PC headset! Det må være behagelig å ha på seg. Ha en kvalitetsmikrofon og ikke minst ha superb lyd. Prisen bør jo selvsagt også være OK, men aksepterer det meste så lenge det ikke blir ekstremt. (Bose Aviation har sikkert det jeg trenger, men 999$ er LITT for mye...)

 

Har et Bose headset og et Koss SB/45 fra før. Men føler at det er stress og unødvendig å sitte å bytte hver gang jeg trenger mic. Dessuten er SB/45 ikke spesielt behagelig og har en del dårligere lyd om man sammenlikner dem...

 

Har dere noen forslag. Så dette:

http://www.microplex.no/product.aspx?pid=RZBARHP1&mcat=

Noen som har noen erfaringer? Jeg er også litt usikker på om de 5.1 greiene gir noen effekt i spilling. Noen som vet noe om surround i headset?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hoppla....jeg fikk mitt Razer Barracuda for en tid tilbake, og jeg må si meg veldig fornøyd. Har selv et SB45 fra før av.

 

Først og fremst så skal det sies at jeg ikke er noen audiofil, slik at min vurdering blir strengt tatt helt uten fine gloser og audio-l33t-sp33k. :)

 

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=813965&hl= Har skrevet litt her, men har jo fått litt mer feeling med headsettet nå. Her står også den billigste prisen jeg fant.

 

Eneste som biter meg litt i ræva er at jeg ikke har fått tunet de skikkelig da jeg ikke finner install-cden til X-Fi kortet mitt, og har derfor ikke fått installert det tuning-programmet som følger med.

 

Headsettet skal jo være spesialbygget for bruk med et Razer lykort, men kan iallefall si at det har fungert helt knirkefritt på mitt X-fi.

 

En av de virkelige plussene med settet er at de er utrolig gode å ha på seg - jeg har alltid slitt med at jeg får vondt på selve øret ved lengre tids bruk, men ikke her.

Lenke til kommentar

Hva med Creative Fatal1ty gaming headset, har selv dette og det er svært komfortabelt og ha på seg, lydkvaliteten synes jeg er meget god, synes lyden får en god "fyllde" og god bassgjengivelse. Dette er ikke noe high-end headset men fungerer bra, mikrofonen fungerer greit som på de fleste headset, det store minuset er vel designet, man ser jo helt gjøk ut med det på.

 

https://prisguiden.no/product.php?productId=68107

http://www.hardware.no/nyheter/lyd/hodeset...y-stempel/37467

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...