Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

*GIR OPP* Problem med intern USB-kontakt på HK


Anbefalte innlegg

Jeg har akkurat oppgradert maskinen min med Asus P5B-Plus HK og ny CPU. Jeg har koblet en 3,5" kortleser på den interne USB-kontakten på HK. Da jeg installerte Vista første gang, gikk alt greit med den interne USB-kontakten, fikk opp 4 stasjonsbokstaver i Vista. Men nå, etter noen få dager, er kortleseren ikke lenger synlig i Vista. Hvis jeg kobler USB-kontakten ut og inn igjen på HK mens maskinen går, dukker alt sammen opp i Vista igjen. Det som også er merkelig er at hvis jeg setter i en minnepinne i USB-kontakten på kortleseren, så dukker det opp en stasjonsbokstav, og jeg får da kontakt med minnepinnen. Setter jeg i et CF-kort eller SD-kort skjer det ingen ting.

Håper dere forsto hva jeg mente.

Noen som har vært borti dette?

 

Edit:

Tilleggsopplysning: Når maskinen booter, står den lenge og søker, og da lyser samtlige lamper på kortleseren. Lampene lyser vanligvis ikke før man setter inn et kort. Lampene slukker igjen når Windows starter opp.

 

Edit 2:

Da jeg satte USB til "Full Speed" (altså 12Mb/s) i BIOS funket den forsåvidt, men brukte lang tid for å boote da også, men da var den oppe og gikk i Windows. Men tror rett og slett det er kortleseren som har tatt kvelden, så jeg gidder ikke å prøve noe mer. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har bootet maskinen nå med forskjellige innstillinger i BIOS. Kjøper meg en ny en etter hvert.

Endret av Aqualong
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...