Gå til innhold

Hvorfor ble vanlig webside(php) sperret av proxy?


Anbefalte innlegg

De tre siste årene har jeg benyttet nettsiden min www.wayclass.com som en ressurside til både lærere og elever, og dette uten problemer. Skolens nettverk drives av WM-data (tidligere var det Siemens) som i tillegg styrer nettverket til 20 andre Osloskoler.

 

Når siden benyttes, er det ikke uvanlig med at over 150 brukere er inne på den samtidig. Forrige uke ble elevene bedt om å hente ressurser derifra, men etter noen få besøkende, dukket det opp en feilmelding om at det var for mange brukere fra samme Ip-adresse. Deretter kom 403 feilmeldingen og den har vært der siden. Domeneshop, som har webhotellet, kan ikke se til å ha registrert sperringer. Feilmelding er sendt til WM-data og jeg venter på svar. Vi mistenker at det er proxyen deres som står bak. Fra support ble jeg opplyst om at det kan være noe rettighetsproblemer eller noe i siden som proxyen sperrer, men jeg kan ikke tenke meg hva dette kan være. Jeg bruker e107. Rettighetene er satt til 755.

 

Er det noen som har opplevd lignende eller vet evt. hva årsaken kan være?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

for å hindre feilbruk av informasjon er det noen tjenester som registrerer hvilkene ip-adresser folk kommer fra og blokkerer en gitt ip hvis det kommer "for mange" requests fra en enkelt ip. selv synes jeg dette er idiotisk i mange tilfeller men det får være så. problemet ligger hos de som hoster siden din. siden det har blitt lagt inn en "sperre" som proxy-serveren på skolen din kan det hende noen må flushe minnet på den for å få den bort.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...