Gå til innhold

kan man bruke vanlig smør istedenfor margarin?


ecko

Anbefalte innlegg

Skrevet

jeg skal bake muffins og vi har veldig lite margarin, men vi har en del vanlig brødsmør og lurer på om det kan brukes.

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147
Skrevet

Ja, du kan bruke smør, men kanskje ta høyde for at dette gjerne inneholder litt mere salt. :)

Skrevet
har bruka brelett ein gang eg skulle mekke muffins, blei til at fløten skilte seg i "kjelen" eg smelta det i :cool: men som sagt, funker jo

9418652[/snapback]

Det er fordi alle de lettmargarinene ikke er ordentlig smør

Skrevet
har bruka brelett ein gang eg skulle mekke muffins, blei til at fløten skilte seg i "kjelen" eg smelta det i :cool: men som sagt, funker jo

9418652[/snapback]

 

Brelett lukter fælt når det blir varmet opp. hehe. Prøvde i desperasjon å bruke det en gang jeg var tom for både olje og margarin.

  • 7 måneder senere...
Skrevet

Mettet fett (smør) er det med mest smak og beste bakeegenskaper for småbakst og andre søte oppskrifter.

 

Skal man bake brød vil jeg anbefale umettet/flerumettet fett, som olje. Smør funker da og, men oljen er mye enklere å bake med enn smør. Den har en ekkel tendens til å klumpe seg.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...