Gå til innhold

Oppskrift på Pepperoni Pizza Pie


el_cash

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har lyst til å forsøke å lage en Pepperoni Pizza Pie, gjerne så likt Peppes sin som mulig. Men; er det noen som vet hvordan en Pizza Pie skal lages? Hva består bunnen av (som eventuelt skiller seg fra vanlig pizzabunn), og hva er det i fyllet? Vet jo at det er ost, pepperoni og purre i den fra Peppes, men er det alt?

 

Fint om noen kan svare, så skal jeg teste i løpet av kvelden! :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Bruke noen av , eller alle disse indigriensene:

 

Lanseres nå (18.05.07) :

Tre produkter lanseres i Rema etter 17. mai.

Det er

Peppes Originale pizzasaus.

Peppes spelt pizzabunnmix.

Peppes Originale rømmedressing.

 

4pcgaag.jpg

 

4mb8g12.jpg

 

66csju0.jpg

Endret av syar2003
Skrevet

Ah, har sett disse. Bunnen får man bare tak i spelt, ikke vanlig, dessverre. Men pizzasausen og rømmedressingen er skikkelig digg!

 

For Pizza Pie tilnærmet Peppes sin så skal jeg vel ikke bruke tomatsaus, eller husker jeg feil?

Skrevet (endret)

Ja, var nok den første tråden du mente. Men her er ingen oppskrift på Pizza Pie, kun vanlig pizzasaus.

 

Ingen som vet hva som skal/bør være i Peppes Pepperoni Pizza Pie, av både bunn og fyll?

Endret av el_cash
Skrevet

Pizza Pie lager du med vanlig pizzadeig .

Bruk en kakeform (rund) og klem deig oppover kantene .

Bunnen skal være litt tykkere en vanlig plate pizza.

Pie stekes med lavere temperatur ,og lengre , ca 180°C istedet for vanlige 220°C er greit .

Fordel å (halv)steke den uten fyll/ost (kun saus på så den ikke blir tørr) noen minutter først .

Bruk en eller annen mozzarella , denne får ikke slik brent ,stivnet hinne som husholdningsost får.

Skrevet

Ikke noe mere en det som står i deres spesifikasjon.

pizzasaus , purre (grove skiver) , pepperoni grove terninger , ost på toppen . Fyllet m/ost skal nå toppen av kantene i mengde .

Skrevet

Bland fyllet ditt og den revne mozzarellaen i en bolle med hendene, så legger du det i pai bunnen etter at den er forstekt litt . Lønner seg å smøre litt mere saus i bunnen hvis det har begynt å tørke ut etter forstekingen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...