Gå til innhold

Hjelp til nVidia driver / 3d-innstillinger


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har nettopp kjøpt meg en ny bærbar (Multicom Compal IFL90) og jeg har problemer med å komme innpå 3D-instillinger på nVidia kontrollpanelet. Når jeg går inn på kontrollpanelet skal jeg kunne finne tre mulige kategorier (skjerm, video og tv, 3d-innstillinger) men jeg får bare frem de to første.

 

Derfor lurte jeg på om det kan være skjermkort driverene som ikke er skikkelig installert? Så, da prøver jeg og finne skjermkort drivere, men dette blir vanskeligere enn det hørres ut som. Jeg leter etter skjermkort drivere til nVidia geForce 8600m GT 512mb...

 

(På multicom.no stod det at Compal IFL90 har 256mb minne på kortet, men når jeg går innpå skjermkort-innstillinger: Høyreklikk->Egenskaper->Innstillinger->Avansert->Kort så ser jeg at det står minnestørrelse 512mb(!), vel - det gjør ikke meg noe ihvertfall :p)

 

... fordi jeg vil da bruke denne pcen til litt gaming, da den er desidert mye bedre enn min stasjonære. Problemet er at jeg ikke vet om jeg finner den rette og nyeste driveren (har prøvd nvidia.com - men når jeg laster ned den nyeste til gf.8'serien - så funker den ikke når jeg skal installere. Det kommer en melding opp om at jeg ikke har rett maskinvare eller noe slikt. Kan dette være fordi jeg har et 8600m? Uansett - jeg finner en side som har de nødvendige driverene til Geforce 8600m gt (Laptopvideo2go - ikke direkte link til driver. Når jeg laster denne ned så får jeg den pakket inn i en winrar/winzip mappe som har et ikon som ser ut som et sjutall. Men denne virker ikke når jeg unzipper den.

 

Håper på hjelp fra dere!

 

Mvh,

Miguel Rodrigues

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...