Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/...ier-League.html

 

Vi kommer ikke til å handle en ny stopper. Det sier Wenger indirekte her. Dessuten kan det tyde på at vi ikke skal kjøpe noen i det hele tatt. Wenger tror ikke at det er løsningen.

 

Positive er at det ser ur til at vi har penger. Men det er ikke noe poeng når de ikke vil brukes.

 

"In England people think all the problems have to be sorted out by buying players," he said. "I believe that the biggest target is to work hard in training, improve where we can improve, and have confidence in the players we have.

 

"We have money available. It is now for us to spend it in the right way. If we can add we will do. Unfortunately I cannot tell you that we are close to signing anyone."

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Paddy? mange fine navn dere har på spillerne deres.

Paddy Vieira, Stevie Gerrard. Jeg ser ikke forskjellen.

 

Og til Vieira, JA TAKK!!!

 

Edit: http://www.arsenal.com/news/news-archive/g...ter-united-2000. Jeg er spent på målet som er bedre enn dette. Uvirkelig scoring.

Endret av Hegland
Lenke til kommentar

Til alle som klager på at vi solgte Toure:

"Han var den siste av the invincibles"

The invincibles sluttet å være invincible for fem år siden. Toure har hatt sin storhetstid, og er på vei nedover. Når vi da har sjansen til å selge han for £16 millioner er det det rette valget å gjøre det. Jeg vil selvsagt savne Toures pågangsmot og rutine, men jeg er overbevist om at Wenger gjorde det riktige valget.

Endret av GoreGalore
Lenke til kommentar

Problemet er ikke salget av Toure som spiller i seg selv, men den dårlige rutinen vi får bak der nå. Gallas er den eneste habile forsvarsspilleren. Vermaelen er uprøvd i PL, DJ er ikke god nok riktig enda, Senderos blir nok solgt, Silvestre er en historie i seg selv og Song vil jeg helst ha på midtbanen der han har tatt store steg.

Lenke til kommentar

Som Benbjo sier over er ikke salget i seg selv et problem. Problemet er at vi år etter år selger bort førstelagsspillere uten å hente inn erstattere. Vermaelen tror eg nok vil komme til å klare seg bra, men det vil tiden vise. Skulle derimot han eller Gallas bli skadet har vi ikke god nok dekning der bak. Ryktes også om at Eboue er på vei ut, men sånn som tingene ser ut nå håper eg ikke det skjer.

Lenke til kommentar

Jeg tror Gallas er rutinert nok til å holde orden på resten av forsvaret, og resten av spillerne begynner også å opparbeide seg litt rutine. Sagna har vært fast i to sesonger, Vermaelen har vært kaptein for Nederlands beste lag og Clichy nærmer seg 200 Arsenal-kamper. Jeg tror det kommer til å gå helt bra. Hvis vi i tillegg skaffer oss Patrick Vieira så tror jeg også han kan tilføre laget vårt masse rutine.

Lenke til kommentar

Ajax, Nederlands beste lag? Håper du spøker :p De har ikke funnet ligaen i nederland siden 2003/2004 sesongen. Kom på 3 plass i år. PSV til sammenligning har vunnet alle siden det, minus i år da AZ overraskende vant.

 

Forøverig er Ajax ikke noe dårlig lag slik sett. Bare reagerte på utalelsen.

Ajax er ikke den storheten de en gang var

Endret av Benbjo
Lenke til kommentar

Tull og tøys. Wenger sa senest i går at han ikke hadde planer om å kjøpe noen. Mediene vet at vi er tynne på midtbanen og fortsetter å spekulere i hvilke spillere vi kunne kjøpt for å spille der. Dette er nå blitt nesten samtlige DM'er i europa.

 

Vieira ryktet ser jeg på som usannsynlig, men at det kan være en snev av sannhet i det da vi ville kunne kjøpe ham for nesten 0 kroner og han ville ikke fått en viktig rolle uansett. Mer som en backup som kan gi motivasjon til våre unge spillere. Noe jeg tror kunne blitt viktig. Er positivt til dette i grunn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...