Gå til innhold

Ikke altfor dyr spill PC (Age of Conan)


Anbefalte innlegg

https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=52135

 

Laget et oppsett for basis delene i PC (HK, CPU, RAM og GPU), og tenkte jeg skulle høre om noen har noe lurt å si om det. PCen skal brukes til mye rart (trippel boot XP vista og Linux) og det kan fort bli litt VM også, store kompileringer osv. Bør være sterk nok til nyeste spill (Age of Conan er vel et jeg vet det er stor sjangse for at jeg vil spille). Ja jeg vet at endel er litt likt "spilleren" anbefalinga til hardware.no, noe som faktisk var en tilfeldighet (tar det som et godt tegn)

 

Ja jeg vet det er flere av samme kompoenter der... var fordi det er noen ting jeg ikke er helt sikker på :)

 

HK: Syns det jeg har her så fint ut, og det har fått gode kritikker. Noen som har noen andre gode forslag?

 

CPU: Hvor mye ekstra ytelse vil quad core gi, er det verdt de ekstra 800 kronene? Jeg regner med at det vil være rimelig nyttig for VM, men at spill ikke vil kunne nytte dette, hvertfall enda. Men er jo litt fett med quad da... :D

 

RAM: Tenkte 2 gig skulle være nok, kan evt kjøpe 2 gig til hvis jeg får lyst. Spiller det noen rolle hvilke av de to RAM typene jeg velger?

 

GPU: Hørt mye bra om dette kortet, syns det er litt dyrt, men har vel skjønt at jeg bør ha såpass. Har en 19 tommer (tror jeg) 1280x1024, men lurer litt på om jeg skal kjøpe en 20+ tommer med dertil oppløsning om ikke så lenge. Men skjermkortet skal vel takle det og? Har det noe som helst betydning om kortet er club3D eller ASUS eller andre produsenter?

 

HD: Tenkte på å kanskje sette to mindre billige disker i raid 0, vil dette bli raskere enn en større dyrere disk? Jeg vet raid 0 er risko, og kommer ikke til å ha viktige ting uten backup på disse. Er det noen problemer med å dele opp raid disk i flere partisjoner og ha flere OS installert? (nei ikke brukt raid før)

 

PSU: Hvor mange watt wil dette trenge? forslag som ikke høres ut som helikopter?

 

Tror det var alt jeg skal plage dere med, et kabinett skal jeg klare å plukke ut, og dvd brenner har jeg en liggende :) Beklager at det ble litt langt, men jeg tenkte jeg skulle pepre løs med alle spørsmål med en gang ;)

 

EDIT: Glemte å si at hvis noen har noen mening om denne pcens evne til overklokking så hadde det vært fint

Endret av oyvindne
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Age of conan blir vel en av de nye spillene som virkelig krever mye RAM. Jeg skal hverfall kjøpe 2gig ekstra før det lanseres. ville også gått for 640mb versjonen av skjermkortet ditt, men det kommer an på om du skal ha høy oppløsning og AA på

9221867[/snapback]

 

Jeg trodde 320 mb kortet var like bra (eller faktisk bedre) for lave oppløsninger, eller leste det et sted. Stemmer dette, og isåfall hva er grensen for lave oppløsninger?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...