Gå til innhold

P1i, defekt eller ustabil firmware?


Anbefalte innlegg

Fik min P1i for 4 dage siden og har haft en del problemer.

Knapper der pludselig ikke virker mere (snarvej og power), ustabil wifi med flere total crash så batteriet må pilles ud, skærmen går i sort (men stadig lys i tastaturet) og intet kan vække den, al lyden har forsvundet og en enkelt gang holdt skærmen op med at slukke når backlighten gik af (ringede til SE og de bad mig sende den til service).

Kort sagt ganske ustabil.

Har prøvet 2 gange master reset (crashede den ene gang og batteriet måtte pilles ud!) og installeret firmware igen, men intet ser ud til at hjælpe..

 

Er der andre der har haft ligende problemer? Har jeg fået en mandagstelefon eller er det bare møg ustabil firmware?

 

Takker for input.. :(

Endret av gladmobilja
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har hatt min i 2 dager nå, og har bare opplevd èn restart. Altså, telefonen stoppet helt opp, og plutselig restartet den av seg selv, hvorpå jeg fikk meldingen "Telefonen har startet på nytt for å forbedre ytelsen" eller noe sånt. Bortsett fra det har jeg ikke hatt noen problemer. :)

 

Men; Wi-fi er noe ustabilt... Hvis jeg surfer synker hastigheten rett som det er, og jeg frykter at telefonen har mistet kontakt med wi-fi da, og hopper til GPRS... ikke akkurat gratis nei. :p Så hver gang jeg surfer med wi-fi, så gjør jeg det i Flight Mode, sånn at jeg vet jeg ikke bruker penger. :p Men selv da opplever jeg at nettleseren og internett plutselig bare stopper å virke, og jeg må koble fra og til trådløs igjen for å få det til å virke...

Lenke til kommentar

Satte musikk på da jeg skulle sove i går.

Vågnede i morges og musikspilleren var crashet ved sang nummer 4. Interfacet var helt dødt, kunne bare minimere programmet til skrivebordet hvor det for evigt fortæller mig at nu spiller "Alpha Male" af Royksopp Live.

Powerknappen virker heller ikke så batteriet må vist ud en gang til.. :(

 

I morgen ryger den retur.

Endret av gladmobilja
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har fået fat i en ny P1i og de fleste problemer forsvandt. Den låser sig ikke mere og alle programmer virker stabile. På nær WLAN..

Har sat min router op med WEP kryptering (ASUS P5B WIFI) og det virkede også ganske fint med den nye telefon. Hastighed som bare det.. Men så snart jeg lastede ned wap indstillinger fra Netcom (jeg bruger no.extras.no) gik der kludder i tingene. Nu vil Opera KUN bruge Netcom profilen og ja, jeg har været inde "grupper" og priotere. Lige meget hvad jeg gør, er Wlan aktiveret får ikke browseren forbindelse. Først da jeg afindstallerede wap indstillinger og genstartede telefonen virkede Wlan igen.

I hvert fald til i morges..

 

Rimelig åndsvagt system når man kommer fra Nokia hvor WLAN bare virker..

Lenke til kommentar
har gjort det, får samme feilmeldingen

9288932[/snapback]

 

Prøv at slette alle henvisninger til pågældende konto samt dine dataindstillinger fra NetCom/Telenor og reset din router inden du så opretter et nyt åbent netværk med din router. Hvis det fungere så krypter netværket og opret ny konto, læg den til i en seperat tilkoblingsgruppe og under indstillinger be telefonen bekræfte tilkoblingsgruppe.

Ppppppuuuuuhhhh... :ohmy:

 

Virkede for mig i går aftes :roll:

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...