Gå til innhold

Nokia N81 og N82 på vei?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

løser du gåten får du en klokke som teller ned.. og tilgang til en rss feed.

 

 

"...just an important theory, but also a crucial part of how this consumption is perceived at present. Everything eventually merges to a point where it more or less becomes inseparable due to the dawn of new technologies. Everything we have known, as one replacement; ultimately being able to do the job of each other. This may spawn patterns that cannot be exchanged, but generally entertainment will merge into whatever a user may request. This fusion..."

Lenke til kommentar

Ngage blir vel først og fremst ny plattform for flere S60/N-series modeller, er allerede mye bilder ute allerede.

 

Uten tvil N81 på dette bildet, eller den som så langt er kjent som N81. Vært klart hele tiden at denne skal ha spilltaster, muligens det vi ser på sidene av høyttaleren.

 

Blir og gøy om vi ser noe mer dedikert N-gage igjen.. Nokia pleier å vente til markedet er modent for produktene, men med N-gage bommet de pent der. Ser ikke bort ifra at de kan spikre sammen et temmelig bra produkt som N-gage om dette ble et nytt stort satsningsområde.

 

wan66306861-img600x450-1186047157k81-11.jpg

Lenke til kommentar

når internminnet blir så stort som 8 gb og mer vil jeg heller betale for det i ekstra stort minnekort enn i et internminne man ikke kan ta ut av telefonen/putte i minnekortleser så det går fortere.

håper tlfprodusentene skjønner at de må lage interne minnekort snart til tlfene med store mengder internminne. jeg vil ikke miste 8 gb minne som ikke er ødelagt fordi en annen del av telefonen er ødelagt.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...