Gå til innhold

Hadde 2 os, slettet det ene pcen vil ikke starte


Anbefalte innlegg

Jeg hadde 98 og xp på maskinen. Jeg slettet partisjonen med 98 og nå vil ikke maskinen starte. Pcen kommer i dos modus og sier den ikke finner noe og boote fra, det står jeg kan putte inn en bootable diskett eller cdrom og at den ikke finner noe og boote fra på hardisken. Er det noen som vet hvordan jeg kan få startet dataen min igjen?

 

Tusen takk for hjelpen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Win98 er nødt til å ligge på en aktiv partisjon, så da legges alle oppstartsfiler på partisjonen Win98 ligger på. Så når du fjerna partisjonen fjerna du altså oppstartsfilene.

 

Mulig løsning:

Boot med WinXP CD'en, velg installer, og velg reparer når du kommer så langt at du kan velge det. Da skal alle manglende filer bli installert

Lenke til kommentar

har prøvd og kjøre recovery console og skrev fixboot, kom til boot menyen og velger xp men jeg får denne erroren "I/O Error accessing boot sector file

Multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1):bootsect.dos"

 

Jeg kan jo prøve "fixmbr" i recovery console, men da kommer det en error beskjed om at jeg kan miste tilgang til filene mine, burde jeg prøve for det? har noen noen annen løsning? går det ann og legge inn en ny boot.ini fil eller noe?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...