Gå til innhold

ny shuttle- SD39P2 innspill ønskes


Anbefalte innlegg

Etter at intel har satt ned prisene på prosessorene sine tenkte jeg at jeg skulle smelle til med en svært billig quad-core pc

 

hvis synes dere om dette oppsettet ?

 

handlevogn.

 

tror at jeg har fått med meg det meste og at det meste passer sammen. Synes at jeg har satt sammen en billig pc her som holder en stund . eller hva mener dere ? Noe dere ville forandret ?

Tar imot alle forslag

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spør deg selv: Har jeg egentlig bruk for så mye kraft?

 

Jeg har nettopp kjøpt SD39P2 Shuttle med komponenter for bare 8000,- og tror egentlig det holder lenge. En annen ting er at du har valgt en quad core. Etter min mening er det i vært fall ikke noe poeng. Spillene dine går ikke noe særlig fortere med mindre de er spesielt skrevet for det (noe som veeeeldig få programmer/spill er).

 

Personlig, hvis jeg skulle først bruke alle pengene, så ville jeg kjøpt en billigere prosessor (core 2 duo), et litt billigere skjermkort (mer bang for your buck) og droppet raptoren. Hva skal du med raptoren uansett? Deretter vil jeg brukt alle pengene til overs på skjermen! Helst en 23-24 tommer enten dell eller apple. Jeg kjøpte apple sitt 23" cinema display og har aldri angret. (Den koster faktisk akkurat like mye som hele resten av pc'en, dvs. 8k)

 

Eventuelt kan du spare pengene og ta en oppgradering av skjermkort/cpu om et år eller to... uansett en bedre ide spør du meg.

 

Forresten, min handlevogn:

https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=16401.

Endret av lamah
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...