Gå til innhold

Hercules!!! Grrrr!!!


DePress

Anbefalte innlegg

I god tid før jul kjøpte jeg et Hercules 3d Prophet 9700 PRO, og skulle gjøre meg klar for litt fet spilling i jula. Installerte kortet, og det kjørte feilfritt hele den første kvelden jeg hadde det. Men dagen etter, da jeg starta maskinen igjen, begynte det plutselig å komme merkelig farger og striper på skjermen. Og det viste seg at kortet var nuka, av en eller annen merkelig grunn. Ingen overclocking - og helt oppskriftsmessig installasjon av kortet.

 

Leverte kortet tilbake til Komplett, og de skulle se på det, for å vurdere hva som var feil med det. De fant jo selvsagt ut at kortet var ødelagt, og jeg skulle få nytt.

 

I dag var jeg og hentet det nye kortet.

 

Men neida! Idet jeg åpner emballasjen og forsiktig tar kortet ut av den antistatiske posen det ligger i, så løsner plutselig vifta og henger og dingler etter ledningen. Det viser seg at den ene festepluggen til vifta har røket, og litt av den ligger i posen. Grrrr! :evil:

 

I dag er det 11 januar, og det er snart 4 uker siden jeg kjøpte kortet. Har hatt 1 kveld med det, og nå er det ny runde med å levere inn, og vente på nytt.

 

Hvordan er det mulig å få 2 kort med feil på??? Det suger! Har vel hatt ca. 20 forskjellige grafikkort gjennom tidene, men har aldri opplevd noe lignende. Ufattelig synd om slike dustefeil skal ødelegge for et ellers så bra kort... for den ene kvelden det funka var det helt overlegent.

 

Så Hercules - get a grip! Skjerp dere. Må da for f*** ha bedre kvalitetskontroll i produksjonen deres enn dette. :evil:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...