Gå til innhold

Mount & Blade-TLD.


Anbefalte innlegg

Zomg, nå har Rohan, som jeg sverget troskap til, falt. Tror ikke de kan komme tilbake heller. har begynt å gi massevis av soldater til Lorien og Gondor nå (jeg har tross alt 300 mann i basen min, og de er alle av høyeste rang), så de også ikke skal tape. Har bestemt meg for å knuse Isengard og Dunland-folkene en gang for alle nå. Kanskje Rohan kan komme tilbake etter hvert også. Litt surt at de er borte, da jeg ikke får fullført noen flere oppdrag hos dem.

Endret av Hr. Jenssen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei. Har fått lastet ned spillet i dag. Tenkte jeg skulle prøve trial før jeg kjøpte spillet men problemet er at jeg får en c++ error hver gang jeg skal prøve å snakke me noen. Og da avslutter spillet. så jeg får ikke prøvd det. noen som har noen tips.? Pcen er forholdsvis ny så hardwaren skulle ikke være noe problemet. men vet ikke om det er noe problem med Vista

Lenke til kommentar
Cracking snakker vi ikke om her. Dessuten fortjener utviklerne (som er TO personer) all den støtte de kan få. Du kan skaffe deg Visa selv om at du er mindreårig. Foreldrene dine må dog godta det.

9175706[/snapback]

 

Og det koster penger såvidt jeg har fått med meg. :(

 

Har skaffet spillet og modden og har spilt en stund nå. Ting går ikke så veldig bra...

Rohan, som er min faction, er spent and wavering. Jeg har bare ca. 30 soldater, Isengard er weakened, Dunnland tror jeg var strong, osv. Har ca. 350 influence og snart 15000 denars. Ca. 120 days played. Har bare Mablung (Ranger) som helt, Eothain og den første heroen til Rohan er fanget i henholdsvis Isengard og Minas Morgul. Jeg er level 21.

 

Noen tips til hva jeg bør gjøre? :)

Lenke til kommentar
Cracking snakker vi ikke om her. Dessuten fortjener utviklerne (som er TO personer) all den støtte de kan få. Du kan skaffe deg Visa selv om at du er mindreårig. Foreldrene dine må dog godta det.

9175706[/snapback]

 

Eg vet det, vil gjerne støtte de. Så, alt eg trenger å gjøre er å gå ned til banken med mamma og pappa så får eg ett Visa? Selvom eg er 13?

Eg har ett Visa, men ikkje som man kan kjøpe ting på internett med.

Lenke til kommentar

Heltene mine har flere ganger blitt "seriously wounded", men jeg har hatt dem med i mange kamper etter det. De får kun seriøse skader om de faller i et slag, sammen med deg. Så lenge du ikke faller om, så blir de ikke alvorlig skadet. Jeg regner med at heltene kan dø om du tar dem med i krig når de allerede er skadet, og du/de faller om igjen. Så langt ned har jeg ikke falt, men jeg regner med at det er den eneste muligheten.

 

Helter som er alvorlig skadet kan lett helbredes om du bare gir dem litt tid, søvn, eller tar dem med til en healer (er en i Edoras og en i Minas Tirit).

Det samme gjelder for hestene dine. Selv om de blir "lame", heles de også etter hvert - raskest om du tar dem med til en healer.

Lenke til kommentar

Skaffet meg dette spillet igår, er level 11 og har 9k + armor som er verdt rundt 20k til sammen ;)

Grise enkelt og tjene penger i Arenaen, på sånn Exotic match ting! :D

Tjener 1000 Denars og 500 exp uansett om man vinner eller taper, i Glove tingen (husker ikke helt hva det heter ;P)

 

Hvor kan jeg skaffe Heroes og andre folk btw?

har bare en hero, og det er den man kan kjøpe for 6k i Arena stedet... (Fort ettellerannet) og jeg har ingen andre menn...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...